De feestdagen komen er weer aan, maar voor Harry en Meghan betekende dit dat ze voor een behoorlijk lastige keuze kwamen te staan. Want: waar vieren ze kerst dit jaar? Nou, niet bij the Queen in ieder geval.

Dat laat een woordvoerder van Buckingham Palace weten. Prins Harry en Meghan spenderen namelijk kerst bij de familie van Markle in Amerika. Ze gaan volgens het persbericht dan ook voor een low-key viering van de feestdagen samen met de moeder van de hertogin, Doria Ragland.

Article continues after the ad

Steun

Koningin Elizabeth snapt helemaal dat het koppel ook een keer kerst wil vieren bij de familie van Meghan en steunt ze in een officieel statement. 'De hertog en hertogin van Sussex kijken uit naar uit naar extra familietijd tegen het einde van de maand. Nadat ze de laatste twee jaren Kerstmis hebben gevierd in Sandringham, kiezen Uwe Koninklijke Hoogheden ervoor om de feestdagen, als een nieuw gezin, door te brengen met de moeder van de hertogin, Doria Ragland. Deze keuze is in lijn met die van andere leden van de koninklijke familie en heeft de steun van Hare Majesteit de Koningin.'

Prins William

Dat Harry en Meghan besloten hebben om dit jaar niet door te brengen op Sandringham, het landgoed van de Queen in Norfolk, is helemaal niet heel afwijkend. Ook prins William en Kate waren namelijk eerder al een keer afwezig. Zij besloten toen kerst bij de familie van Middleton te vieren in Buckleberry.

Bron: Libelle | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.