De helft van de Britten zit niet te wachten op het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en zijn vrouw Meghan. Dat blijkt uit een poll van The Sun. Het gesprek is op 7 maart te zien op de zender CBS.

Maar ongeveer de helft geeft dus aan niet te zullen kijken. Veel Britten vinden het interview een afknapper en zijn het niet eens met de beslissing van Harry en Meghan te breken met het Britse koningshuis. 27 procent geeft aan wel benieuwd te zijn naar het interview.

Article continues after the ad

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey, die goed bevriend is met het koppel, zal eerst met alleen Meghan praten over onder meer haar leven als royal, haar huwelijk, haar werk voor goede doelen en hoe ze omgaat met de extreme media-aandacht. Ook zal de hertogin van Sussex, die vorige week bekendmaakte opnieuw in verwachting te zijn, praten over het moederschap en zoontje Archie. Daarna schuift Harry aan en hebben ze het met Oprah over hun verhuizing naar de Verenigde Staten, plannen voor de toekomst en dromen voor hun gezin.

Afname populariteit 

Sinds hun terugtreding uit het Britse koningshuis is de populariteit van Harry en Meghan in Groot-Brittannië afgenomen. Uit de poll van The Sun komt naar voren dat een derde van de Britten sindsdien negatiever is geworden over het echtpaar. 43 procent geeft zelfs aan blij te zijn dat Harry en Meghan definitief met de royals hebben gebroken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress