Tal van beroemdheden én royals zouden bijzonder nerveus zijn geworden van het bericht dat de Londense Bridge Plastic Surgery and Aesthetic Clinic is gehackt. Daarbij zijn foto’s en dossiers van klanten gestolen. 

Naakte patiënten

Veel van die klanten zijn bekend uit de showbizz en koninklijke families! De Amerikaanse nieuwssite Daily Beast kreeg van de hackers een aantal foto’s, waarop naakte patiënten en onder andere borstcorrecties staan afgebeeld. Volgens de Daily Beast zit de groep The Dark Overlord, die eerder al inbrak bij scholen, medische centra en Netflix, achter de hack. 

Hertogin Kate

Sinds het nieuws bekend werd, wordt er druk gespeculeerd wie kans loopt slachtoffer te worden van de hack. Al sinds haar trouwdag op 29 april 2011 gaan er geruchten dat hertogin Kate, de echtgenote van de Britse prins William, plastische chirurgie heeft ondergaan. Ze zou haar neus en haar borsten hebben laten verfraaien. En ze zou lang niet de enige royal zijn die onder het mes is gegaan.

Prinses Charlène

Van de Monegaskische prinses Charlène wordt gefluisterd dat ze haar borsten heeft laten vergroten en haar neus heeft laten verkleinen. Daarna zou ze haar gebit hebben laten opknappen, fillers in haar wangen hebben laten spuiten en haar bovenlip hebben laten opvullen. Ook zou ze een groot fan van botox zijn, wat zou verklaren waarom ze nooit uitbundig lachend op foto’s staat… 

Koningin Letizia 

De Spaanse koningin Letizia onderging een neusoperatie. Volgens het Spaanse Hof omdat ze van kinds af aan last had van ademhalingsproblemen. Sinds die operatie zijn haar neus kleiner en haar kin ronder geworden, dus wellicht maakte Letizia van de nood een deugd. 

Groothertogin Maria Teresa

Maria Teresa van Luxemburg liet een facelift en liposuctie uitvoeren om van haar ronde gezicht en overtollige kilo’s af te komen. Daar kwam ze nooit voor uit, maar na de operatie deed ze alle oude foto’s in de ban en regelde ze een officiële fotosessie met de hele familie. Op de nieuwe beelden was duidelijk te zien dat ze een metamorfose had ondergaan. 

Koningin Silvia 

De Zweedse koningin Silvia maakt er geen geheim van een facelift te hebben ondergaan. Ze zei erover: ‘In de tijd van onze ouders en grootouders was je op je zestigste al oud. Als een vrouw de zestig heeft bereikt, is ze tegenwoordig niet meer oud. Althans, de mensen die ik ken. Alleen onze kinderen vinden ons misschien oud.’ Silvia heeft ook botox rondom haar mond laten inspuiten.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

 Beeld: ANP

Over iets minder dan twee maanden is Kate Middleton uitgerekend van haar derde kindje. Het stel heeft al twee kinderen. Op 22 juli 2013 kregen ze George, op 2 mei 2015 gevolgd door Charlotte. 

In het Verenigd Koninkrijk rennen de mensen al massaal naar de wedkantoren om in te zetten op het geslacht, gewicht en de naam van de baby van Kate en William. Bizar. Het wedkantoor Paddy Power heeft zelfs alle weddenschappen tijdelijk on hold gezet. Dit omdat de meerderheid namelijk al zijn geld inzet op de naam Mary. Zal dit dan de naam worden van het derde kindje van Kate en William? 

Mary

Mary is een van de middelste namen van Koningin Elizabeth en het was ook haar grootmoeders naam, Queen Mary, getrouwd met George V.

Beeld: ANP | Bron: Elle

Voordat Meghan de liefde vond bij Prins Harry, zijn er nog wat mannen hem voorgegaan. De actrice is zelfs getrouwd geweest! Een aantal jaren terug was een gescheiden vrouw nog not done in het Britse Koningshuis, maar nu lijkt koningin Elizabeth Meghan te hebben omarmd. 

Trevor Engelson

De man aan wie zij al eerder het ja-woord gaf heet Trevor Engelson. Van 2011 tot 2013 waren de twee getrouwd. Volgens insiders was Meghan haar rol in de populaire serie Suits de reden van de breuk. Trevor was in Los Angeles films aan het maken, terwijl zij aan de andere kant van het land was voor opnames. Trevor werkt momenteel aan een 'fictieve' show over een Amerikaanse gescheiden moeder die naar Londen verhuist om met een Britse prins te trouwen. Klinkt bekend, lijkt ons.

Rory McIlroy

Deze relatie is nooit officieel bevestigd, dus of hij nu in dit rijtje thuis hoort... Volgens de Ierse fans in ieder geval wel. Zij vonden namelijk een filmpje van een gezamenlijke Ice Bucket Challenge, waarin ze het wel heel gezellig hadden. Ook werden ze samen gespot tijdens een etentje. Zouden ze dan toch? Bronnen ontkennen een relatie tussen de twee.

Cory Vitiello

Daarna volgde een serieuze relatie van twee jaar met de Canadese topchef Cory Vitiello. Hij was de man met wie ze samen was voor Prins Harry van 2014 tot 2016. Ze woonden zelfs samen in een townhouse in Toronto. Toch eindigde ook deze relatie omdat vermoedelijk voor beiden hun carrière op de eerste plaats kwam. Ook kwam Prins Harry in het spel toen ze nog officieel samen was met Cory. Oei! Harry zou dus mogelijk een steentje bij hebben gedragen aan de breuk.

Bron: Elle | Beeld: Instagram & Alberto E. Rodriguez (ANP)