Tal van beroemdheden én royals zouden bijzonder nerveus zijn geworden van het bericht dat de Londense Bridge Plastic Surgery and Aesthetic Clinic is gehackt. Daarbij zijn foto’s en dossiers van klanten gestolen. 

Naakte patiënten

Veel van die klanten zijn bekend uit de showbizz en koninklijke families! De Amerikaanse nieuwssite Daily Beast kreeg van de hackers een aantal foto’s, waarop naakte patiënten en onder andere borstcorrecties staan afgebeeld. Volgens de Daily Beast zit de groep The Dark Overlord, die eerder al inbrak bij scholen, medische centra en Netflix, achter de hack. 

Hertogin Kate

Sinds het nieuws bekend werd, wordt er druk gespeculeerd wie kans loopt slachtoffer te worden van de hack. Al sinds haar trouwdag op 29 april 2011 gaan er geruchten dat hertogin Kate, de echtgenote van de Britse prins William, plastische chirurgie heeft ondergaan. Ze zou haar neus en haar borsten hebben laten verfraaien. En ze zou lang niet de enige royal zijn die onder het mes is gegaan.

Prinses Charlène

Van de Monegaskische prinses Charlène wordt gefluisterd dat ze haar borsten heeft laten vergroten en haar neus heeft laten verkleinen. Daarna zou ze haar gebit hebben laten opknappen, fillers in haar wangen hebben laten spuiten en haar bovenlip hebben laten opvullen. Ook zou ze een groot fan van botox zijn, wat zou verklaren waarom ze nooit uitbundig lachend op foto’s staat… 

Article continues after the ad

Koningin Letizia 

De Spaanse koningin Letizia onderging een neusoperatie. Volgens het Spaanse Hof omdat ze van kinds af aan last had van ademhalingsproblemen. Sinds die operatie zijn haar neus kleiner en haar kin ronder geworden, dus wellicht maakte Letizia van de nood een deugd. 

Groothertogin Maria Teresa

Maria Teresa van Luxemburg liet een facelift en liposuctie uitvoeren om van haar ronde gezicht en overtollige kilo’s af te komen. Daar kwam ze nooit voor uit, maar na de operatie deed ze alle oude foto’s in de ban en regelde ze een officiële fotosessie met de hele familie. Op de nieuwe beelden was duidelijk te zien dat ze een metamorfose had ondergaan. 

Koningin Silvia 

De Zweedse koningin Silvia maakt er geen geheim van een facelift te hebben ondergaan. Ze zei erover: ‘In de tijd van onze ouders en grootouders was je op je zestigste al oud. Als een vrouw de zestig heeft bereikt, is ze tegenwoordig niet meer oud. Althans, de mensen die ik ken. Alleen onze kinderen vinden ons misschien oud.’ Silvia heeft ook botox rondom haar mond laten inspuiten.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

 Beeld: ANP