Stukje bij beetje wordt er meer bekend over de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle. Zo heeft het Britse koningshuis zojuist onthuld dat er maar liefst 2.640 ‘normale’ mensen welkom zijn op de grote dag; zij mogen op 19 mei eerste rang staan bij de aankomst en het vertrek van het bruidspaar en hun gasten.

Al bij de onthulling van hun verloving lieten Meghan en Harry weten dat het publiek zo veel mogelijk bij de festiviteiten betrokken zouden worden. Dat maakt het stel nu waar door ruim 2.600 ‘gewone’ gasten uit te nodigen op hun bruiloft, onder meer bestaande uit 1.200 mensen uit alle hoeken van Groot-Brittannië.

Selectie

De inwoners van Groot-Brittannië mogen natuurlijk niet zomaar bij de koninklijke bruiloft zijn; ze worden geselecteerd door de verschillende ‘Lord Lieutenants’. Harry en Meghan hebben hen verzocht om zich te focussen op mensen die iets betekend hebben voor de maatschappij, en mensen met verschillende achtergronden en leeftijden uit te nodigen.

Gastenlijst

Naast de 2.640 inwoners van Groot-Brittannië zullen er 200 mensen van goede doelen en organisaties aanwezig zijn waar Harry en Meghan bij betrokken zijn. Verder staan er 100 leerlingen van twee lokale scholen, 610 medewerkers van Windsor Castle en St. George’s Chapel en 530 medewerkers van de koninklijke huishouding op de gastenlijst.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP, Instagram

Harry en Meghan zijn overladen met felicitaties na de bekendmaking van de zwangerschap. De aanstaande ouders zijn momenteel op werkbezoek in Australië, waar ze meteen hun eerste babycadeau in ontvangst namen.

Australische cadeaus

Harry en Meghan werden warm onthaald tijdens hun werkbezoek aan Sydney, waar ze hun eerste babycadeaus in ontvangst namen. Uiteraard hebben de cadeaus alles te maken met Australië. De royal baby heeft een knuffel van een kangoeroe en kleine Ugg laarzen gekregen. 'Ons eerste babycadau!', riep Meghan uit toen ze de knuffel zag. Harry beschreef de Ugg laarzen als 'geweldig'. Toen de hertogin werd gefeliciteerd met haar zwangerschap, antwoordde ze: 'Dankjewel, we zijn heel blij.'

Lentebaby

Gisteren werd bekend dat Harry en Meghan hun eerste kindje verwachten. De hertogin is in de lente van volgend jaar uitgerekend. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Meghan Markle heeft haar leven als Hollywoodster moeten opgeven, maar Harry's ex kan nu weer doen en laten wat ze wil. En dat doet de 29-jarige Cressida Bonas. De blondine is uit de kleren gegaan voor een pikante fotoshoot.

Pikante fotoshoot

Tussen 2012 en 2014 was het volstrekt ondenkbaar dat Cressida een naaktshoot zou doen. De socialite had toen een relatie met prins Harry. Maar nu hoeft ze zich niet meer te houden aan koninklijke regels. Cressida is uit de kleren gegaan voor een campagne voor vis, en daarom poseert ze er met één.

Vrienden

Harry en Cressida zijn als vrienden uit elkaar gegaan. De blondine was ook aanwezig bij Harry en Meghans bruiloft.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP