De Noorse prinses Märtha Louise hoopt snel een nieuwe liefde te vinden. Dat heeft ze gezegd in een interview met de krant Dagbladet. In 2016 zette de prinses een punt achter haar huwelijk van veertien jaar met schrijver en kunstenaar Ari Behn.

Märtha Louise, dochter van de Noorse koning Harald en koningin Sonja, werd in het interview gevraagd naar haar liefdesleven. Ze antwoordde daarop dat ze geen vaste relatie of vriendje heeft op het moment, maar ze hoopt snel weer een nieuwe liefde te vinden. "Ik hoop weer liefde te vinden. Ik wil de rest van mijn leven niet alleen blijven," liet de prinses weten.

Scheiding

In 2016 strandde het huwelijk tussen Märtha en haar man Ari Behn. Samen heeft het stel drie kinderen. Märtha en Ari gaan nog steeds goed met elkaar om. "Als we elkaar tegenkomen, slagen we erin om aardig tegen elkaar te zijn. Dat is ook belangrijk voor de kinderen. Ik ben nog steeds goed bevriend met de familie van Ari en hij is een goede vriend van mijn familie," vertelde de prinses. Volgens de Noorse media heeft ex Ari Behn sinds vorig jaar een nieuwe vriendin.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Article continues after the ad

Bron: Telegraaf | Beeld: Getty