Het heeft er alle schijn van dat Meghan Markle haar leven drastisch omgooit voor een toekomst met prins Harry. De actrice heeft weer een grote beslissing gemaakt.

Article continues after the ad

Lees ook: Meghan Markle stopt met lifestyleblog 

Abrupt ontslag 

Royaltykennersweten het zeker: prins Harry en Meghan stappen in de nabije toekomst in het huwelijksbootje. Onlangs trok de Hollywoodster de stekker uit haar lifestyleblog en nu heeft ze een grote samenwerking stopgezet. Meghan was het gezicht van het Canadese modebedrijf Reitmans en verbond haar naam aan meerdere campagnes waar ze zeer goed mee verdiende. Ze heeft dit baantje echter abrupt stopgezet. 

Grote verrassing

Meghans beslissing komt als een grote verrassing voor Reitmans. De vriendin van de prins heeft naar verluidt een verbeterd contract aangeboden gekregen, maar ze weigert haar handtekening te zetten. Ook heeft haar team een verzoek ingediend om te stoppen met het gebruiken van Meghan in advertenties. De foto's met Meghan zijn inmiddels van Reitmans website gehaald. Deze grote beslissingen lijken maar één kant op te gaan: een verloving met prins Harry.

Beeld: ANP | Bron: Dailymail.co.uk