De inwoners van Monaco kunnen vanaf woensdag een nieuw officieel familieportret kopen van vorst Albert II en zijn gezin. Dat is bij verschillende winkels mogelijk, liet het paleis weten. De opbrengst van de verkoop gaat naar goede doelen in het vorstendom.

De foto is door de fotograaf Eric Mathon gemaakt in het prinselijk paleis. Albert staat als trotse vader en echtgenoot achter prinses Charlène en hun kinderen prins Jacques en prinses Gabriella. Op de achtergrond zijn onder meer de prinselijke standaard en de vlag van Monaco te zien, terwijl in een bloemstuk witte orchideeën en rode rozen zijn verwerkt: de kleuren van het ministaatje.

Article continues after the ad

Nieuw kapsel

Prinses Charlène heeft op de foto haar veel bekritiseerde en veel besproken nieuwe kapsel. 'Dat kapsel was mijn beslissing. Ik wilde het al heel lang doen. Deze stijl bevalt me. Dat is alles', zei de prinses in een recent interview met het Franse weekblad Point de Vue. 'De kinderen vinden het prachtig, dat is het enige dat telt, en dat Albert, toen hij eenmaal van de schrik was bekomen, het nu ook mooi vindt. En verder zijn er warempel wel belangrijke zaken in de wereld om over te praten dan mijn kapsel.'

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.