Niemand minder dan Lady Kitty Spencer, het knappe nichtje van prinses Diana, was door modehuis Dolce & Gabbana gevraagd om te lopen tijdens de belangrijke modeweek in Milaan. Kitty zei ja en de rest is geschiedenis. De inmiddels 27-jarige schittert op de catwalk en deelt het resultaat op social media.

Omdat het avontuur zo spannend en bijzonder voor Kitty was heeft ze veel gedeeld op social media. Bekijk hieronder haar verslag:

 

Shine bright like a diamond 💎💎💎💎 @dolcegabbana #SecretDiamonds

Een bericht gedeeld door Kitty Spencer (@kitty.spencer) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

Ook bij onze zuiderburen delen ze soms wat officiële foto's van het koningshuis. Anders dan bij ons, zijn deze kiekjes gemaakt ter gelegenheid het vijfjarige koningschap van Filip.

Toch lijkt het erop dat er wat inspiratie is opgedaan in ons kikkerlandje, want op een van de foto's heeft wel héél erg veel weg van een de platen gemaakt door Erwin Olaf in maart. Ook het Belgische gezin loopt namelijk hand in hand naar voren toe. Zaterdag is het alweer vijf jaar geleden dat koning Filip (58) zijn vader Albert opvolgde. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: Frederic Sierakowski (ANP)

De kleine George wordt aanstaande zondag alweer vijf jaar oud en dat moet gevierd worden. De Royal Mint gaat namelijk een speciale herdenkingsmunt uitgeven voor deze gelegenheid. 

Op de munt van vijf pond staat een afbeelding van de legende van St. George and the Dragon. Wij kennen dat hier ook wel als Joris en de draak. Op de achterkant kunnen we koningin Elizabeth terugvinden. Voor 13 pond koop je deze speciale editie.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Telegraaf | Beeld: Getty Images