Niemand minder dan prinses Ariane heeft afgelopen zondag een ongeluk gehad tijdens het schaatsen, zo meldt de RVD zojuist. Toen ze vanmorgen naar het ziekenhuis ging voor controle werd het duidelijk: tijdens het ongeluk heeft ze haar pols gebroken.

Het betekent dat de pols van de prinses in het gips moet. Gelukkig is er wel goed nieuws voor de jonge brokkenpiloot: naar het schijnt kan ze wél mee op wintersportvakantie naar het chique Lech. Daar brengt de koninklijke familie menig winter door om de nodige kilometers op de skilatten te maken.

Beeld: RVD/Jeroen van der Meyde

Kate Middleton is maandagochtend opgenomen in het ziekenhuis. De zwangere echtgenote van prins William zou op zijn begonnen aan de bevalling van hun derde kind.

St. Mary's Hospital

Dat meldt Kensington Palace maandag. De hertogin van Cambridge is eind april uitgerekend, maar een exacte datum is nooit gegeven. De pers staat al enkele dagen opgesteld bij het St. Mary's Hospital in Londen. Middleton is met de auto naar het ziekenhuis gebracht en haar echtgenoot is bij haar. Verdere informatie geeft Kensington Palace nog niet.

Troonopvolging

Het derde kind van het kroonprinselijk paar wordt vijfde in de Britse lijn van troonsopvolging. Indien koningin Elizabeth (91) overlijdt, wordt zij opgevolgd door prins Charles (69), daarna volgen kroonprinsen William (35) en George (4). Prinses Charlotte (2) is vierde in de lijn.

Beeld: ANP | Nu.nl

Groot nieuws! Pippa Middleton (34), de jongere zus van Kate Middleton is in verwachting van haar eerste kindje.

Pippa en haar man James Mathews (42) zouden volgens The Sun vorige week hun familie op de hoogte hebben gebracht van het heugelijke feit. Kate zou als eerste op de hoogte zijn gebracht.

Kate, die nu zelf hoogzwanger is van haar derde kindje met prins William is dolblij voor haar zus. Pippa is in oktober uitgerekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP
(AD)