De Raad van State, de hoogste bestuursrechter van Nederland, heeft bepaald dat de buitenechtelijke zoon van prins Carlos zich voortaan officieel prins mag noemen. Hugo Klynstra mag zich niet alleen prins noemen, maar ook de adellijke titels van zijn vader dragen. Iets waar Carlos fel op tegen is.

De oudste zoon van prinses Irene schrok zich ongetwijfeld rot toen hij op zijn 26ste hoorde dat Brigitte Klynstra op haar 38ste zwanger was van hem. Carlos was niet op de hoogte van haar kinderwens en drong op een abortus aan, waar Brigitte niks van wilde weten. Inmiddels is hun zoon Hugo 21 jaar en probeert hij sinds hij volwassen is aanspraak te maken op de naam van zijn vader.

Buitenechtelijke zoon prins Carlos

De buitenechtelijke zoon van Carlos krijgt gelijk. Niet alleen mag hij nu de naam de Bourbon de Parme dragen, hij is ook officieel prins. Sterker nog, als hij kinderen krijgt behoren zij automatisch óók tot de adel. Afschuwelijk, vindt Carlos. Hij is bekend als zoon van prins Irene, maar zijn titels komen van de kant van zijn vader die koning van Spanje dacht te worden. Carlos wil de verworven titels beschermen en sinds hij zijn zoon niet erkend, wil hij niet dat hij kans maakt op de naam.

Het is Carlos dus niet gelukt om dat tegen te gaan nu de rechtbank Hugo in het gelijk stelt. Nederland heeft er zowaar een prins bij, en dus niet omdat iemand van het koningshuis is bevallen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders | Bron: AD

Meghan Markle ziet er elke keer weer uit om door een ringetje te halen. Ook haar zachte, egale huid straalt iedere keer. Hoe doet ze dat toch? Haar schoonheidsspecialiste doet een boekje open. 

Geen overbodige luxe

Als je naar haar volle lippen, prachtige jukbeenderen en bruine ogen kijkt, heeft het waarschijnlijk ook met goede genen te maken. Maar niets komt zomaar aanwaaien. Meghans schoonheidsspecialiste Nichola Joss is bijvoorbeeld al druk in de weer met het voorbereiden van de huid van de actrice voor de grote dag in mei. Want als je dacht dat je enkele dagen van tevoren kunt beginnen met smeren, dan heb je het goed mis. “Zeker als je een probleemhuid hebt, met bijvoorbeeld acne of littekens, moet je minstens 4 tot 5 maanden vooraf al beginnen met smeren, wil je resultaat kunnen zien”, vertelt Nichola. “Eens in de twee weken een behandeling is geen overbodige luxe.”

Gezichtsmassage

Maar grote kans dat je het niet wilt of kunt betalen om iedere twee weken langs de schoonheidsspecialist te gaan. Geen paniek! Je kunt zelf ook je gezicht insmeren en masseren. Maar wat is nu een goede gezichtsmassage? Het is simpeler dan je dacht. Verwarm eerst de olie tussen je handpalmen. Leg vervolgens je handen op je gezicht en wrijf langzaam naar buiten toe, richting je slapen. Als je dit een paar keer herhaald, totdat de olie zich op heel je gezicht bevindt. Dan ga je de olie 1 minuut lang masseren. Het is belangrijk om te beginnen in het midden van je gezicht en met je vingertoppen te masseren, van binnen naar buiten en van onderen naar boven.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: ANP | Bron: Libelle 

Hoera! Queen Elizabeth is vandaag jarig. In de Royal Albert Hall viert de langszittende koningin van het Verenigd Koninkrijk haar 92e verjaardag. 

Hoewel het traditie is dat de Britse koningin haar verjaardag in besloten kring viert, is dat dit jaar anders. Vanavond woont Queen Elizabeth een groots verjaardagsconcert bij in de Royal Albert Hall in Londen. Onder andere zangers Tom Jones, Kylie Minogue, Sting en Shaggy zijn aanwezig om de koningin te entertainen tijdens "The Queen's Birthday Party", zoals het feest genoemd wordt. 

Dat Queen Elizabeth aanwezig is bij het concert, is zeker. Net als 'vele andere leden van de koninklijke familie'. Niet bekend is of haar zoon prins Charles en kleinzonen prins William en prins Harry het feest bijwonen. 

66 jaar koningin 

Elizabeth kwam ter wereld op 21 april 1926 en werd koningin in 1952, toen ze pas 25 jaar oud was. Inmiddels is ze al 66 jaar koningin van het Verenigd Koninkrijk. Ondanks haar leeftijd woont Queen Elizabeth nog regelmatig officiële gelegenheden bij. Dit in tegenstelling tot haar man prins Philip, die deze maand nog tien dagen in het ziekenhuis lag vanwege een operatie aan zijn heup. Hij stopte vorig jaar met werken. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Bron: Reuters | Foto: ANP