De Raad van State, de hoogste bestuursrechter van Nederland, heeft bepaald dat de buitenechtelijke zoon van prins Carlos zich voortaan officieel prins mag noemen. Hugo Klynstra mag zich niet alleen prins noemen, maar ook de adellijke titels van zijn vader dragen. Iets waar Carlos fel op tegen is.

De oudste zoon van prinses Irene schrok zich ongetwijfeld rot toen hij op zijn 26ste hoorde dat Brigitte Klynstra op haar 38ste zwanger was van hem. Carlos was niet op de hoogte van haar kinderwens en drong op een abortus aan, waar Brigitte niks van wilde weten. Inmiddels is hun zoon Hugo 21 jaar en probeert hij sinds hij volwassen is aanspraak te maken op de naam van zijn vader.

Buitenechtelijke zoon prins Carlos

De buitenechtelijke zoon van Carlos krijgt gelijk. Niet alleen mag hij nu de naam de Bourbon de Parme dragen, hij is ook officieel prins. Sterker nog, als hij kinderen krijgt behoren zij automatisch óók tot de adel. Afschuwelijk, vindt Carlos. Hij is bekend als zoon van prins Irene, maar zijn titels komen van de kant van zijn vader die koning van Spanje dacht te worden. Carlos wil de verworven titels beschermen en sinds hij zijn zoon niet erkend, wil hij niet dat hij kans maakt op de naam.

Het is Carlos dus niet gelukt om dat tegen te gaan nu de rechtbank Hugo in het gelijk stelt. Nederland heeft er zowaar een prins bij, en dus niet omdat iemand van het koningshuis is bevallen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders | Bron: AD

Meghan Markle heeft haar leven als Hollywoodster moeten opgeven, maar Harry's ex kan nu weer doen en laten wat ze wil. En dat doet de 29-jarige Cressida Bonas. De blondine is uit de kleren gegaan voor een pikante fotoshoot.

Pikante fotoshoot

Tussen 2012 en 2014 was het volstrekt ondenkbaar dat Cressida een naaktshoot zou doen. De socialite had toen een relatie met prins Harry. Maar nu hoeft ze zich niet meer te houden aan koninklijke regels. Cressida is uit de kleren gegaan voor een campagne voor vis, en daarom poseert ze er met één.

Vrienden

Harry en Cressida zijn als vrienden uit elkaar gegaan. De blondine was ook aanwezig bij Harry en Meghans bruiloft.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Doria, de moeder van Meghan Markle, kan haar geluk niet op. Ze is dolblij voor haar dochter en schoonzoon, en kan niet wachten om haar kleinkind te verwelkomen.

Verhuizing?

Meghans moeder kijkt enorm uit naar de komst van haar kleinkind, meldt Daily Mail. Doria zou zich al flink aan het voorbereiden zijn. Volgens de Britse website is ze de afgelopen maand gezien bij een les in kraamzorg. Insiders beweren zelfs dat Doria haar leven in Los Angeles achterlaat, om haar dochter in Londen te helpen met de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP