In navolging van zijn grote zus begint ook graaf Claus-Casimir zich online te manifesteren. De 16-jarige zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien heeft een eigen internetbedrijfje opgericht: Grails Plug. Het gaat om een online winkel waar hij schoenen, kleding en accessoires verkoopt.

De nieuwe site is net online gegaan, zo laat hij weten via Instagram. 'Mijn eigen site hebben is een hele grote stap voor me en ik vind het heel aardig hoeveel support ik krijg. Dank jullie wel!' Mogelijk kreeg hij bij het opzetten van de winkel hulp van vader Constantijn, die zich al jaren bezighoudt met startups en de techwereld.

Hulp van zus

Claus-Casimir is de site druk aan het promoten en krijgt daarbij hulp van zijn zus Eloise, die de afgelopen maanden razendpopulair is geworden op Instagram. In korte tijd verzamelde ze meer dan 150.000 volgers.

Niet van een vreemde

'Eigen bedrijf! Ontzettend trots op mijn broertje', zo schrijft de 18-jarige Eloise over Claus-Casimir. Hij heeft het niet van een vreemde, want eerder begon Eloise met het online verkopen van haar oude kleding.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.