De kleine royal baby van prins Harry en Meghan laat nog even op zich wachten. Gelukkig staat één ding staat wel al vast: het kindje krijgt een bijzondere en vooral vrijzinnige opvoeding. Meghan's moeder Doria zal de rol als echte hippie-oma vervullen en de kleine tot een echte yogi omtoveren.

Harry en Meghan doen alles anders en daar krijgen ze van koningin Elizabeth ook de ruimte voor. Er wordt gespeculeerd dat baby Sussex al lang geboren zou zijn, maar tot op heden is er nog geen officiële aankondiging gedaan door Buckingham Palace. 

Article continues after the ad

Bewondering

Doria arriveerde twee weken geleden in Londen om haar dochter in de laatste fase van haar zwangerschap en bij de bevalling te kunnen ondersteunen. De vrouw wordt bewonderd door het koninklijke koppel en krijgt dus een grote rol in de opvoeding. De Afro-Amerikaanse vrouw blijf trouw aan haar idealen. Op de trouwdag van Harry en Meghan verscheen ze met haar neuspiercing die zij voor geen goud zou uitdoen. Ze is trots op haar afkomst en haar vrije, liberale levensstijl en dat laat ze merken ook. Voor Hertog en Hertogin is zij de perfecte aanstaande nanny.

Hippie-oma

Doria nam Meghan als kleuter al mee naar yogalessen voor moeder en kind en er wordt verwacht dat dit voor baby Sussex ook het geval gaat zijn. In het nieuwe onderkomen werd al een complete kamer ingericht als yogakamer met een heuse yogamat verwerkt in de vloer. De kleine staat een vrije en Amerikaanse opvoeding te wachten, ver buiten de lijntjes van het Britse Koningshuis.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP