Meghans moeder Doria is een van de eregasten op het huwelijk van de Britse prins Harry met haar beeldschone dochter – de actrice en haar moeder zijn bijzonder close. Maar de sociaal werkster zou mínder op hebben met het stijve paleisprotocol. Zal ze zich wel thuis voelen binnen Meghans op en top formele koninklijke schoonfamilie?

Meghan Markle en haar moeder Doria Ragland – die haar enige kind liefdevol ‘Flower’ noemt – zijn enorm close. Doria, die van Afro-Amerikaanse afkomst is, werkt als yogalerares en sociaal werkster. Toen Meghan zes jaar oud was, scheidden Doria en Thomas Markle; Meghan bleef bij haar moeder wonen. Prins Harry schiep nogal wat verwarring – en trapte op de nodige tenen – toen hij eind vorig jaar vertelde hoezeer Meghan had genoten van de kerstviering bij koningin Elizabeth, en de royals voor haar ‘de familie die ze zelf nooit gehad heeft’ waren. Meghans halfzus Samantha, uit het eerste huwelijk van Thomas, reageerde furieus: ‘Ze heeft een grote familie die altijd bij haar was en er voor haar was. Ons huishouden was heel normaal en toen pa en Doria waren gescheiden, regelden we het zo dat het net was alsof ze twee huizen had. Onze familie is compleet met een zus, broer, tantes, ooms, neven en nichten en degene die de hele familie bij elkaar hield, onze geweldige vader die zichzelf heeft weggecijferd voor ons. Dit is de familie die ze altijd heeft gehad. Trouwen betekent hooguit dat ze er familieleden bijkrijgt.’

Boos

Ook halfbroer Thomas jr. was boos. ‘Mijn vader zal diep gekwetst zijn,’ zei hij. ‘Ze heeft altijd een heel goede familie gehad. We waren zo close als maar mogelijk was. Ze was echt bevoorrecht, ze kreeg alles wat ze maar wilde. We deden alles wat we konden om toch te kunnen samenkomen voor de feestdagen. Onze vader zorgde ervoor dat ze alles had wat ze nodig had om succesvol te zijn, om te komen waar ze vandaag staat.’  Meghan ontkent dat zeker niet. Op haar – inmiddels verwijderde – Instagrampagina schreef ze in 2016 nog: ‘Fijne Vaderdag, papa. Tot op de dag van vandaag zijn jouw knuffels de beste in de hele wereld. Bedankt voor mijn werkethiek, mijn liefde voor Busby Berkerley (Amerikaanse regisseur – red.) films & club sandwiches, voor dat je mij geleerd hebt hoe belangrijk handgeschreven bedankbriefjes zijn en voor mijn typische Markle-neus. Ik hou van je.’

Lees het hele interview in editie 11. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

Sinds prins Harry en Meghan Markle openlijk een stel vormen, is er nog geen moment geweest dat de buitenwacht níét met belastende verklaringen kwam over de Amerikaanse actrice. Harry zou vrezen dat zijn huwelijk met Meghan hierdoor onder druk komt te staan...

Meghans voormalige hartsvriendin Ninaki Priddy vertelde aan de Daily Mail: ‘Meghan is helemaal niet zo onschuldig als iedereen denkt. Achter die lieve lach gaat een berekenende, koude vrouw schuil.’ Ook zei ze dat Meghan haar eerste echtgenoot Trevor Engelson, met wie ze twee jaar getrouwd was, als een baksteen had laten vallen: ‘Toen ze een beroemde actrice werd, was hij kennelijk niet goed genoeg meer voor haar.’ Meghans vader deed de gemoederen nóg hoger oplaaien. Hij sloot een deal met een paparazzo die hem zogenaamd stiekem fotografeerde, terwijl hij artikelen over Harry en Meghan in een internetcafé las. Toen bekend werd dat hij zich daarvoor had laten betalen, bood Thomas zijn excuses aan en zei zich zo te schamen dat hij niet naar de bruiloft zou komen. Even later zou hij wél weer komen – hij zou Meghan weggeven – om vervolgens vanwege een hartoperatie tóch verstek te laten gaan. En toen verscheen hij plotsklaps op televisie in een interview waar niemand iets van wist... De gebeurtenissen zouden Harry en Meghan nerveus maken voor wat er nú weer zal gebeuren en Meghan zou enorm lijden onder de situatie. Harry zou zelfs vrezen dat al die krachten van buitenaf er uiteindelijk voor zorgen dat hun prille huwelijk ernstig wordt ondermijnd. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 29 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)

De Spaanse oud-koning Juan Carlos is voor de zoveelste keer in opspraak geraakt. Nu vanwege belastingontduiking! Juan Carlos’ voormalige minnares Corinna is klokkenluider. Grote vraag is waaróm. Neemt ze wraak op de voormalige Spaanse getrouwde vorst die terugkeerde bij een ándere ex-geliefde?

Een nieuw, zoveelste schandaal treft de Spaanse koninklijke familie. Oud-koning Juan Carlos wordt beticht van belastingontduiking en witwassen. De Spaanse minister van Justitie Dolores Delgado heeft een onderzoek naar zijn handel en wandel aangekondigd. Aanleiding is de opname van een gesprek tussen Corinna zu Sayn-Wittgenstein en een voormalige Spaanse politieman, zo schrijft de Spaanse krant OK Diario. Het gesprek zou in 2015 in Londen hebben plaatsgehad.

Ex-minnares

Corinna is de ex-minnares van Juan Carlos. Hun affaire, die zo’n twaalf jaar duurde tijdens zijn huwelijk met Sofia, kwam aan het licht toen de toen-malige koning op olifantenjacht in Botswana zijn heup brak en naar het ziekenhuis in Madrid moest worden vervoerd. Toen werd duidelijk dat Corinna hem had vergezeld op zijn safari. Juan Carlos brak meteen met Corinna, die naar Monaco vertrok en daar adviseur van prins Albert werd. En van die verhuizing zou Juan Carlos dankbaar gebruik hebben gemaakt. In het gesprek met de oud-agent vertelde Corinna namelijk dat Juan Carlos op háár naam, zonder dat ze het wist en zonder haar toestemming, in het buitenland panden kocht. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 29 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP