Prins William en zijn vrouw Catherine hebben Meghan donderdag gefeliciteerd met haar verjaardag. De voormalige actrice en hertogin van Sussex is 41 jaar geworden.

'We wensen de hertogin van Sussex een fijne verjaardag!', schrijven de hertog en hertogin van Cambridge in de Instagram Story van hun officiële account. Daarbij deelt het stel een portret van de vrouw van prins Harry, die een witte jas en hoed draagt.

De tekst gaat verder onder de foto.

Article continues after the ad

Schoondochter

Na prins William en zijn vrouw feliciteren ook prins Charles en Camilla hun schoondochter Meghan met haar verjaardag. 'Gefeliciteerd aan de hertogin van Sussex!' schrijft het stel in de Instagram Story van hun officiële account.

Stap terug

Hoewel Meghan de vrouw is van Williams broer en Charles' zoon Harry, zijn de relaties tussen de familieleden ogenschijnlijk ingewikkeld. Harry en zijn Amerikaanse vrouw Meghan kondigden namelijk in 2020 aan 'een stap terug te doen als 'senior' leden' van de Britse koninklijke familie. Het stel verhuisde dat jaar naar Los Angeles en gaf een beroemd geworden interview met Oprah Winfrey, waarin het stel een boekje open deed over hun relatie met de Britse leden van het koninklijk huis.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.