Meghan Markle werd vorige week overspoeld met kritiek toen ze gespot wordt bij een polowedstrijd van Harry. Zo zou ze haar zoontje Archie niet goed vasthouden en nog veel meer was mis met de hertogin haar kwaliteiten als moeder. Meghan zou helemaal klaar zijn met al dit commentaar.

Dat meldt een bron aan het Britse tijdschrift Closer. Deze insider onthult: 'Ze heeft het moeilijk met de publieke aandacht én vindt het verwarrend, vooral omdat iedereen eerst zo positief was over hun relatie.' Meghan geniet nog steeds met volle teugen van haar leven als royal, maar snapt niet dat het publiek zo negatief is over haar huwelijk met Harry. Ook beweren fans dat de prins haar genegeerd zou hebben tijdens een honkbalwedstrijd.

Article continues after the ad

Verdrietig

Maar al het commentaar op haar manier van omgaan met hun zoontje Archie doet haar het meest pijn. 'Ze voelt zich er behoorlijk verdrietig over', aldus de bron. Gelukkig was er niet alleen maar kritiek. Een fan nam het voor haar op: 'Het zal haar thuis vast prima afgaan, maar nu wil ze waarschijnlijk haar baby beschermen tegen de camera’s en alle meningen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: ANP