De beroemde trouwjurkontwerpster Vera Wang werd door Harper’s Bazaar uitgehoord over de bruidsjurk van Meghan Markle. Zij redeneert vanuit haar expertise dat Meghan waarschijnlijk niet voor een bombastisch ontwerp zal gaan.

In aanloop naar het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle raken steeds meer details bekend, maar welke jurk Meghan Markle zal dragen blijft geheim. Eén ding is wel zeker: de Amerikaanse ontwerpster Vera Wang, zat niet aan de tekentafel voor Meghan Markle.

More content below the advertising

Vera Wang: “Er zijn twee opties: ze gaat voor een jurk met een Amerikaanse of Britse twist. Gezien haar nieuwe status en koninklijke functie, zal het wellicht een Engelse creatie worden.”

Geen prinsessenjurk

“Ik zie haar niet meteen in een prinsessenjurk zoals Diana of Kate, maar ook niet in een smalle creatie die heel sensueel is. Ik denk dat ze voor de gulden middenweg zal kiezen met een moderne toets aan haar jurk. Iets subtieler dan Kate en Diana. Een theatrale jurk zal het - volgens mij - niet worden. Ze gaat immers niet trouwen met een toekomstige koning.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP | Bron: Nieuwsblad

Dat onze koningin aardig wat dansmoves in huis heeft, hebben we al eerder gezien. Ook bij een optreden van de band Bløf in Zeeland gooit Máxima de voetjes van de vloer.

Máxima bracht vandaag een bezoek aan de Lasloods in Vlissingen. Ze was hier om aanwezig te zijn bij het tekenen van een convenant dat ervoor zorgt dat meer Zeeuwse basisschoolleerlingen muziekonderwijs krijgen. En natuurlijk was daar Bløf om dit alles een gezellige sfeer te geven.

More content below the advertising

Swingen

Tijdens het optreden van de band, is te zien dat Máxima gezellig meedoet met de 500 aanwezige kinderen. Ze had het dan ook goed naar haar zin en vertelt na afloop: 'Een concert van Bløf op de vroege ochtend, wie heeft dat nu?’ Onze koningin is erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas en kan wat goede muziek dan ook zeker waarderen. Ook Joop van den Ende was vandaag aanwezig.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: AD | Beeld: ANP

Hertogin Meghan is een paar dagen in The Big Apple. Volgens bronnen van People is ze daar omdat ze dinsdag een geheime babyshower houdt.

De 37-jarige voormalig actrice en nu royal kwam vrijdag aan en heeft een deel van haar zaterdag doorgebracht met theedrinken en macarons eten bij Laduree in SoHo. Zij werd daarbij vergezeld met styliste Jessica Mulroney. Dinsdag staat haar babyshower op de planning, waar maar een handjevol mensen voor uitgenodigd zijn. Het is voor het eerst dat Meghan New York bezoekt sinds ze getrouwd is met de Britse prins Harry in mei vorig jaar.

More content below the advertising

Relaxte trip

Volgens bronnen van Harper's Bazaar is dit een mooie gelegenheid voor de hertogin om bij te praten met vrienden en wat tijd door te brengen in de stad waar ze zo van houdt. Het is voor velen van de vrienden van Meghan de laatste keer dat ze haar voor de geboorte van haar baby zien. "Het is een relaxte trip voor haar. Meg zal verkwikt en uitgerust terugkeren naar huis, met heel veel nieuwe babykleertjes."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld en tekst: ANP