De beroemde trouwjurkontwerpster Vera Wang werd door Harper’s Bazaar uitgehoord over de bruidsjurk van Meghan Markle. Zij redeneert vanuit haar expertise dat Meghan waarschijnlijk niet voor een bombastisch ontwerp zal gaan.

In aanloop naar het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle raken steeds meer details bekend, maar welke jurk Meghan Markle zal dragen blijft geheim. Eén ding is wel zeker: de Amerikaanse ontwerpster Vera Wang, zat niet aan de tekentafel voor Meghan Markle.

Vera Wang: “Er zijn twee opties: ze gaat voor een jurk met een Amerikaanse of Britse twist. Gezien haar nieuwe status en koninklijke functie, zal het wellicht een Engelse creatie worden.”

Geen prinsessenjurk

“Ik zie haar niet meteen in een prinsessenjurk zoals Diana of Kate, maar ook niet in een smalle creatie die heel sensueel is. Ik denk dat ze voor de gulden middenweg zal kiezen met een moderne toets aan haar jurk. Iets subtieler dan Kate en Diana. Een theatrale jurk zal het - volgens mij - niet worden. Ze gaat immers niet trouwen met een toekomstige koning.”

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: ANP | Bron: Nieuwsblad