Van Hollywoodactrice tot prinses: Meghan Markle's leven staat op zijn kop sinds ze prins Harry heeft ontmoet. De actrice verdween sinds de officiële bekendmaking van de relatie uit de spotlights, maar doet nu tóch een boekje open. 

'Twee mensen die van elkaar houden'

Meghan staat deze maand op de cover van het tijdschrift Vanity Fair. Hier doet ze ook haar verhaal over haar vriend, prins Harry. "Het is heel simpel. Aan het eind van het liedje zijn we twee mensen die van elkaar houden. De eerste zes maanden hebben we onze relatie stil gehouden, toen het in het nieuws kwam is er voor ons niets veranderd, maar voor de rest blijkbaar wel," zegt de actrice over hun relatie.

Uitdaging

Het leven van Meghan staat volop in de belangstelling. Ze wordt achtervolgd door fotografen en er worden constant verhalen over haar geschreven. "Het is een uitdaging", zegt Meghan. "Maar ik krijg veel steun, zowel van beveiliging als van Harry." Meghan leest niets meer. "Ik lees zelfs niets over uitingen met betrekking tot Suits. De mensen die dichtbij me staan kennen me, en die spreek ik persoonlijk. De rest is niet belangrijk."

Article continues after the ad

Tijd samen

De Hollywoodactrice en prins Harry zijn van plan om meer naar buiten te treden als koppel, maar houden het voor nu nog even rustig. "Ik weet zeker dat er een tijd komt waarin we openlijk zullen vertellen over onze liefde, maar voor nu is de tijd die we samen doorbrengen echt van ons. Dat maakt het ook zo speciaal, we maken herinneringen, ervaren bijzondere dingen samen en daar heeft niemand iets mee te maken. We zijn gelukkig, dat is het voornaamste."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP