Drie weken geleden konden we nog genieten van het sprookjeshuwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Meghan is nu officieel lid van het Britse koningshuis en dat betekent dat ze bij de meeste officiële gelegenheden aanwezig moet zijn, zoals bij het ‘Trooping the Colour’.

De jaarlijkse ceremonie ‘Trooping the Colour’ staat in het teken van de verjaardag van de regerende koning of koningin, in dit geval dus van koningin Elizabeth. De hele koninklijke familie verscheen tijdens de ceremonie op het balkon van Buckingham Palace, inclusief Meghan Markle.

Article continues after the ad

Meghan op het paleisbalkon

Meghan verscheen samen met haar kersverse echtgenoot prins Harry op het balkon van Buckingham Palace. Ze droeg een poederroze jurk met boothals en bijpassende hoed. Het was de eerste keer dat de nieuwste Britse royal de feestdag mocht vierde met de rest van het Britse koningshuis.

 

#meghanmarkle appearance at the Queens Birthday celebrations #troopingthecolour

Een bericht gedeeld door Haute Couture (@instahautecouture) op

Kattenkwaad

Op het paleisbalkon waren niet alleen de ogen gericht op Meghan, maar ook op de Britse royal kinderen. Terwijl iedereen keurig bleef tijdens de ceremonie, konden Charlotte en George (kids van William en Kate) en Savannah (de kleindochter van Elizabeths dochter prinses Anne) hun lol niet op. Ze trokken gekke bekken en hadden het naar hun zin. Dat leverde een aantal grappige plaatjes op.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP