Meghan Markle voelt zich gepest door het Britse Koningshuis, omdat ze ervoor heeft gekozen om met prins Harry onafhankelijk te zijn, onthult Daily Mail.

De Britse krant schrijft dat Meghan Markle moppert over het feit dat Koningin Elizabeth hen verbiedt om het woord ‘royal’ te gebruiken. Andere leden van de koninklijke familie mogen dat woord nog wel gebruiken. Ze voelt dat het paleis hun anders behandeld dan andere familieleden. Zo vertelt een vriendin van de actrice aan de krant: “Ze zei dat als iemand zich beledigd moet voelen, dat zij dat moeten zijn”.

Article continues after the ad

Onder druk

Meghan laat overigens weten dat zij en Harry boven het pestgedrag staan en dat ze zich focussen op het goede wat ze aan het creëren zijn. Daarnaast gelooft Meghan dat de koningin de keuze over de naamsverandering onder druk gemaakt heeft. Harry schijnt namelijk de lieveling van Koningin Elizabeth te zijn, en “anderen zouden dat niet trekken”.

Edinburgh

Harry is nu in Edinburgh voor zijn laatste verlovingsronde als een werkende koninklijke, maar Meghan zal hem daar niet vergezellen, in plaats daarvan ontmoet hij hem in Londen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle & Daily Mail | Beeld: BrunoPress