Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle laat niet lang meer op zich wachten. Over een kleine maand geven zij elkaar het jawoord en zullen ze als man en vrouw door het leven gaan. Iets waar de voormalige presentatrice maar wat graag naar uitkijkt. Al is dat niet het enige waar Meghan aan denkt. 

De toekomstige royalty zou naar verluidt namelijk zo snel mogelijk aan kinderen willen beginnen. Tijdens het bezoek aan een campus in Belfast, waar ze spraken met de makers van innovatieve en hypoallergene babyproducten, liet de Suits-actrice dan ook al het een en ander los over haar toekomstige baby.

Enthousiast

Meghan zou bij het zien van alle babyproducten namelijk wel heel enthousiast zijn geworden. 'Ik weet zeker dat we op een bepaald moment al deze spullen nodig zullen hebben', luidde haar reactie. Maar ook haar toekomstige echtgenoot zou zijn enthousiasme niet bepaald onder stoelen of banken hebben gestoken.

Babybadje

Eén van de makers laat namelijk weten dat ook prins Harry nog net niet stond te jubelen bij het zien van de verschillende babyproducten. 'Harry was vooral geïnteresseerd in het babybadje. Ik vraag me af of hij al eens getuige is geweest van badtijd van zijn nichtje of neefje.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Bron: Telegraaf Beeld: ANP

Donderdagochtend heeft er zich een drama afgespeeld in Oss. Een bakfiets met kinderen is aangereden door een trein. Vier kinderen zijn hierbij om het leven gekomen.

Tijdens een bezoek aan Drachten heeft Maxima gereageerd op het drama. Ze betuigt medeleven aan de slachtoffers en nabestaanden van het ongeluk. “Onze gedachten gaan uit naar alle families die hun kinderen hebben verloren door een verschrikkelijk ongeluk in Oss”, aldus de koningin. Ze voegt eraan toe dat zij en koning Willem-Alexander enorm meeleven. “We hebben geen woorden.”

Ook Rutte heeft gereageerd: 'Diep geraakt door het ontzettend verdrietige nieuws uit Oss waar vier jonge kinderen om het leven zijn gekomen bij een afschuwelijk ongeluk. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte toe met dit zware verlies' schrijft hij op Twitter.

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: LINDAnieuws.nl | Beeld: ANP

Meghan Markle heeft haar passie voor eten en koken ingezet voor het goede doel. Samen met het goede doel Hubb Community Kitchen maakt ze een kookboek waarmee geld wordt opgehaald voor de slachtoffers van de brand in de Grenfell Tower in Londen vorig jaar. 

Het boek Together: Our Community Kitchen is gemaakt in samenwerking met het goede doel Hubb Community Kitchen. Meghan is al sinds begin het van dit jaar verbonden aan dit goede doel. Ze kwam erachter dat de keuken maar twee dagen per week open was, omdat er niet genoeg geld was om deze dagelijks draaiende te houden. 

Liefde

Veel overlevenden van de brand in Londen vorig jaar, wonen nog in hotels waar geen gelegenheid is om te koken. Daarvoor werd de ‘Hubb Community Kitchen’ opgericht. ‘Hubb’ betekent ‘liefde’ in het Arabisch en is een plaats waar de slachtoffers samen en voor elkaar koken. In het kookboek komen vijftig recepten te staan, waaronder drie van Meghan zelf. Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe boek, zal Meghan samen met een paar vrouwen van het goede doel een paar recepten uit het boek bereiden in Kensington Palace. Het boek is vanaf 28 september te verkrijgen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Vogue | Beeld: Getty images