Meghan Markle krijgt kritiek na kritiek te verwerken sinds ze is toegetreden tot het Britse koningshuis. Daar is de hertogin behoorlijk klaar mee en ze schakelt dan ook een PR-bureau in om haar imago te verbeteren.

Daarvoor ging ze terug naar Hollywood en ze schakelt niet zomaar een bedrijf in. Nee, nee, Sunshine Sachs behoort tot de wereldtop als het gaat om het weer naar boven krabbelen na imagoschade. De bekendste klanten? Michael Jackson en Harvey Weinstein.

Actrice

Meghan zal zich daar niet eerst voor hoeven te stellen, want ze heeft al eerder met het bedrijf gewerkt. Toen ze nog als actrice te zien was, schakelde ze ook al Sunshine Sachs in. Daarnaast is ze vrienden met de grote baas van de onderneming.

Achter de rug om

Maar met deze actie haalt Meghan zich alweer de woede op de hals. Deze keer niet van het publiek, maar van Buckingham Palace zelf. Ze zou het namelijk achter de rug om hebben gedaan van de rest van de koninklijke familie. De staf is dan ook absoluut niet te spreken over de gehele situatie, zeker omdat het PR-bureau voornamelijk in Hollywood werkzaam is. Zij zouden haar al eerder een professioneel team hebben aangeraden, maar deze adviezen slaat Meghan dus in de wind.

Article continues after the ad

Bron: Libelle | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.