Nu Meghan Markle officieel bij de Britse koninklijke familie hoort, dient ze ook aanwezig te zijn bij officiële gelegenheden. De kersverse echtgenote van prins Harry maakte haar eerste opwachting op het balkon van Buckingham Palace tijdens de verjaardag van Queen Elizabeth. Maar daar sloeg ze de plank volgens sommige media volledig mis...

'Volstrekt ongepast'

De voormalig Hollywoodactrice heeft ongetwijfeld lang nagedacht over haar outfit die ze zou dragen tijdens haar debuut bij Trooping the Colour, de officiële viering van de verjaardag van Queen Elizabeth. Het werd een roze jurk met knopen van Carolina Herrera. Helaas voor Meghan viel de jurk niet bij iedereen in de smaak. De outfit is volgens critici te bloot. 'Off the shoulder is ongepast voor overdag bij de parade of welke officiële verplichting ook,' schrijft een journalist in Page Six. 'Volstrekt ongepast.' Anderen vragen zich af of ze hiermee te ver ging.

Article continues after the ad

Bewondering

Maar Meghan krijgt ook veel lof voor de outfit. Velen vinden het juist goed dat de echtgenote van prins Harry zich niet altijd aan de strikte koninklijke regels houdt en bewonderen haar om haar lef. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP