De geruchten dat Meghan Markle en Patrick J. Adams aan het einde van seizoen 7 afscheid nemen van de televisieshow Suits, worden steeds sterker. Meghan en Patrick spelen het powerkoppel Rachel Zane en Mark Ross. Beide zijn al vanaf het eerste seizoen aan de advocatenserie verbonden.

Niet verlengd

De contracten van beide acteurs lopen af en het ziet er niet naar uit dat die verlengd gaan worden. Patrick trouwde afgelopen zomer met actrice Troian Bellisario en is toe aan een volgende fase in zijn carrière.

Verloving?

De toekomst van Meghan lijkt naar alle waarschijnlijkheid in Londen te liggen, bij haar liefje prins Harry. Heel Engeland hoopt vurig op de bekendmaking van de verloving van het stel, dat tijdens de Invictus Games in Toronto eind september voor het eerst samen in het openbaar verscheen.

Beeld: ANP | ANP

Vier dagen spendeerden de Britse prins William en zijn echtgenote hertogin Kate bij de Scandinavische royals in Zweden en Noorwegen. Maar in plaats van een officieel bezoek leek het meer een liefdesreis van het prinselijk paar! En dat zou precies hun bedoeling geweest zijn...

Nee, daar is het te koud voor!’ riep prins William (35) zijn echtge- note Kate (36) toe toen zij gierend van de lach een sneeuwbal in zijn richting gooide. Dat het Britse prinselijk paar enorm genoot van hun recente bezoek aan Zweden en Noorwegen was wel duidelijk. William en Kate gedroegen zich uiterst losjes en waren zichtbaar blij met elkaars gezelschap. Hoewel er samen met ‘collega’s’ als prinses Victoria en prins Daniel, en prins Haakon en prinses Mette-Marit heel wat officiële verplichtingen op de agenda stonden, hadden William en Kate zich volgens insiders voorgenomen om van het vier dagen durende tripje zoveel mogelijk een korte vakantie te maken. Dat dat kón, had de voorpret voor het stel al enorm vergroot.

Hyperemesis Gravidarum

De zes maanden zwangere Kate heeft immers erg lang last gehad van Hyperemesis Gravidarum (HG), een extreme en ook gevaarlijke vorm van misselijkheid. Tijdens haar eerste zwangerschap moest ze zelfs worden opgenomen in het ziekenhuis. Toen ze voor de tweede keer in verwachting was, trok Kate tijdelijk bij haar ouders Michael en Carole in. Zij hebben een landgoed in Bucklebury, een dorp op het Engelse platteland. De rust en het feit dat ze helemaal zichzelf kon zijn, deden Kate destijds erg goed. En ook tijdens de eerste maanden van haar derde zwangerschap voelde Kate zich vaak beroerd en moest ze veel verplichtingen afzeggen. Maar nu gaat het uitstekend met de hertogin, en samen met William had ze zich dan ook enorm verheugd op het bezoek aan de Zweedse en Noorse koninklijke families, met wie ze zeer goed bevriend zijn.

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 07 ligt nu in de winkel. 

Beeld: ANP 

Sinds haar scheiding van prins Andrew is Sarah Ferguson een luis in de pels van het merendeel van de Britse royals. Ze heeft de Windsors genoeg schandalen bezorgd om als persona non grata te worden bestempeld. Maar er zijn ook royals die haar nog altijd een warm hart toedragen. Bij grote feestelijke gelegenheden is dan ook elke keer weer de vraag: nodigen we Sarah wel of niet uit?

Sinds hun scheiding in 1996 zijn de Britse prins Andrew en Sarah Ferguson bijzonder goede vrienden. Verwonderlijk, want Sarah had Andrew niet alleen flink in verlegenheid gebracht, maar ook ronduit voor schut gezet. Toch heeft Andrew haar, zeer tegen de zin van koningin Elizabeth en prins Philip in, al haar misstappen vergeven. En hij is niet de enige. Ook prins William en prins Harry gaan nog goed met Sarah om. En dat levert tot op de dag van vandaag niet alleen hevige dilemma’s voor de Britse royals op, ook de familieverhoudingen staan hierdoor geregeld op scherp...

Echtverbintenis

Toen Sarah en Andrew in 1986 trouwden, leek hun echtverbintenis een waar sprookje te worden. Maar het huwelijk viel Sarah al snel tegen. Marineman Andrew was zelden thuis en de nieuwbakken hertogin van York vereenzaamde aan het Britse hof. Ze zocht troost in eten en woog binnen de kortste keren meer dan 100 kilo. Ze kreeg de bijnaam Dutchess of Pork (letterlijk: hertogin van varkensvlees – red.) en daar werd ze nóg ongelukkiger van. ‘Mensen die dat zeiden, hadden geen idee dat dit mij tot in het diepst van mijn ziel pijn deed,’ zei ze later. Dus zocht ze haar toevlucht elders: bij andere mannen.

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 07 ligt nu in de winkel.