Meghan Markle is niet bepaald de meest ideale potentiële prinses. De Hollywoodactrice had schaarse scènes in series en runt een lifestyleblog waarop ze haar ongezouten mening deelt. Maar de brunette gooit haar leven volledig om voor prins Harry.

Lees ook: Halfzus Meghan Markle schrijft openhartig boek

Drastisch besluit

Als je een toekomst wilt met een royal, zul je jouw leven volledig moeten aanpassen. Dat weet ook Meghan. Het lijkt er sterk op dat de actrice heeft besloten dat prins Harry de ware is. Meghan heeft een drastisch besluit genomen met oog op de toekomst. De vriendin van prins Harry stopt met haar lifestyleblog The Tig.

Afscheid

Ze was drie jaar lang eigenaar van de website waarop ze regelmatig schreef. "Nadat ik samen met jullie bijna drie jaar lang dit prachtige avontuur heb beleefd, is de tijd gekomen om afscheid te nemen van The Tig. Wat startte als een project dat is ontstaan vanuit passie, ontwikkelde zich tot een geweldige gemeenschap vol met inspiratie, plezier en frivoliteit", schrijft ze op haar site. 

Huwelijksbootje

Dit grote besluit van Meghan voedt de geruchten dat ze binnenkort in het huwelijksbootje stapt met prins Harry. Deze maand starten nieuwe opnames van de serie Suits waarin zij speelt, maar naar verluidt heeft de actrice gevraagd om haar eruit te schrijven zodat ze zich kan focussen op de relatie met de prins. 

Beeld: ANP

In mei 2018 stapten prins Harry en Meghan Markle in het huwelijksbootje. Hoewel dat nog geen jaar geleden is, zou de liefde volgens sommige personeelsleden van de Britse royals niet lang stand houden. 

Als we de geruchten mogen geloven, is Meghan alles behalve een lieverdje. Zo is deze week het derde personeelslid van het koppel opgestapt en zou ze onder de werknemers zelfs de bijnaam ‘Duchess Difficult’ hebben gekregen. Zij doen nu een boekje open over het huwelijk tussen de hertogin en Harry.

Actrice

In The Daily Telegraph zeggen enkele personeelsleden van het Britse koningshuis onder andere dat Harry te veel hooi op zijn vork neemt met Meghan. Sterker nog, hij zou zijn vrouw niet aankunnen. ‘Ik geef hun huwelijk vijf jaar’, aldus een van de medewerkers. Ook vinden ze dat een actrice niet echt past in het kader van het Britse koningshuis. ‘Wanneer je in dienst gaat bij de royals verwacht je koningin en vaderland ten dienste te staan, niet per se een Amerikaanse actrice die meespeelde in een televisieserie.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: HLN.be | Beeld: ANP

Beetje bij beetje komen we steeds meer te weten over de 'royal baby' van Harry en Meghan. Niet alleen verklapte de hertogin eerder al de uitgerekende datum van haar kleine spruit - april -, ook lijkt ze haar voorkeur te hebben uitgesproken voor een potentiële naam van het kindje.

Want gaat de voormalige actrice voor klassiek, zoals William en Kate deden voor hun kinderen? Of lapt ze alle ongeschreven regels aan haar laars en kiest ze voor een moderne, wat apartere naam? Meghan zelf lijkt er ook nog niet helemaal over uit te zijn, want ze vroeg tijdens een wandeling in de stad Merseyside het publiek om suggesties.

Amy

En wanneer iemand heel hard 'Amy' roept, is Markle om. 'Oh, ik hou ook van de naam Amy!', zegt ze. Ook blijkt haar assistent-secretaresse zo te heten. Maar of de kleine prins of prinses uiteindelijk ook echt zo gaat heten, is nog maar de vraag. Voor nu noemen Harry en Meghan hun kindje nog 'onze kleine hobbel'. Hoe schattig!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: ANP