Meghan Markle is niet bepaald de meest ideale potentiële prinses. De Hollywoodactrice had schaarse scènes in series en runt een lifestyleblog waarop ze haar ongezouten mening deelt. Maar de brunette gooit haar leven volledig om voor prins Harry.

Lees ook: Halfzus Meghan Markle schrijft openhartig boek

Drastisch besluit

Als je een toekomst wilt met een royal, zul je jouw leven volledig moeten aanpassen. Dat weet ook Meghan. Het lijkt er sterk op dat de actrice heeft besloten dat prins Harry de ware is. Meghan heeft een drastisch besluit genomen met oog op de toekomst. De vriendin van prins Harry stopt met haar lifestyleblog The Tig.

Afscheid

Ze was drie jaar lang eigenaar van de website waarop ze regelmatig schreef. "Nadat ik samen met jullie bijna drie jaar lang dit prachtige avontuur heb beleefd, is de tijd gekomen om afscheid te nemen van The Tig. Wat startte als een project dat is ontstaan vanuit passie, ontwikkelde zich tot een geweldige gemeenschap vol met inspiratie, plezier en frivoliteit", schrijft ze op haar site. 

Huwelijksbootje

Dit grote besluit van Meghan voedt de geruchten dat ze binnenkort in het huwelijksbootje stapt met prins Harry. Deze maand starten nieuwe opnames van de serie Suits waarin zij speelt, maar naar verluidt heeft de actrice gevraagd om haar eruit te schrijven zodat ze zich kan focussen op de relatie met de prins. 

Beeld: ANP

De Zweedse prinses Estelle, de oudste dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel, viert vrijdag haar zesde verjaardag. Het Zweedse hof heeft traditiegetrouw nieuwe foto’s van de jarige vrijgegeven. De drie foto’s zijn in Haga Palace gemaakt door Erika Gerdemark.

Op een van de foto’s zit Estelle samen met haar broertje, prins Oscar, aan tafel achter een grote verjaardagstaart. Op de andere twee beelden poseert het Zweedse prinsesje in een lichtgrijs rokje met roze vestje.

23 februari 2012

Estelle werd op 23 februari 2012 geboren in een ziekenhuis in Solna. De officiële titel van Estelle is hertogin van Östergötland of Oost-Götaland, een gebied ten zuiden van Stockholm.

Door: Show.nl | Beeld: Facebook & Instagram

De hertogin van Cambridge heeft een tattoo laten zetten. Geen echte natuurlijk, maar eentje van henna. Het gebeurde tijdens een bezoek aan The Old Fire Station, een culturele hub in Sutherland. Zij was hier samen met haar man prins William en koos voor een hennabloem op haar hand. Na een paar dagen zal deze weer verdwijnen.

Tijdens dit bezoekje leerden Kate en prins William meerdere artiesten kennen. Zo ook de 18-jarige Shajida Begum, die de hertogin een hennatattoo aanbood. ‘Ik vroeg haar of ze een tijdelijke tatoeage wilde en daar stemde ze mee in’, vertelt het meisje aan People. ‘Ze zei dat ze het ontwerp heel mooi vond.’

Bron: Grazia | Beeld: ANP