Dat Meghan Markle al ontzettend populair was vóórdat ze een relatie kreeg met prins Harry kun je zien aan haar socialmediakanalen. Daar heeft de toekomstige hertogin namelijk ontzettend veel volgers. Toch heeft ze ervoor gekozen om nu de verloving bekend is haar kanalen te sluiten.

De afgelopen maanden was het al opvallend stil op Meghan's social media en dat heeft ongetwijfeld een heel belangrijke reden: het feit dat ze lid wordt van de Britse koninklijke familie. Daar doen ze nu eenmaal niet zelf aan social media en Meghan wil vast alles op alles zetten om fouten en eventuele schandalen te voorkomen. Dus is er nu een belangrijk besluit genomen: Meghan stopt met haar accounts.

Zonde, want met bijna 2 miljoen volgers op Instagram, 800.000 Facebook fans en 300.000 Twitter volgers is Meghan heel veel geld waard. Toch lijkt die lifestyle niet bij haar leven te passen. In een verklaring bedankt Meghan de mensen die haar volgden en maakt ze de officiële reden bekend om te stoppen: ze is al maanden niet meer actief.

Beeld: ANP

Kate Middleton is maandagochtend opgenomen in het ziekenhuis. De zwangere echtgenote van prins William zou op zijn begonnen aan de bevalling van hun derde kind.

St. Mary's Hospital

Dat meldt Kensington Palace maandag. De hertogin van Cambridge is eind april uitgerekend, maar een exacte datum is nooit gegeven. De pers staat al enkele dagen opgesteld bij het St. Mary's Hospital in Londen. Middleton is met de auto naar het ziekenhuis gebracht en haar echtgenoot is bij haar. Verdere informatie geeft Kensington Palace nog niet.

Troonopvolging

Het derde kind van het kroonprinselijk paar wordt vijfde in de Britse lijn van troonsopvolging. Indien koningin Elizabeth (91) overlijdt, wordt zij opgevolgd door prins Charles (69), daarna volgen kroonprinsen William (35) en George (4). Prinses Charlotte (2) is vierde in de lijn.

Beeld: ANP | Nu.nl

Groot nieuws! Pippa Middleton (34), de jongere zus van Kate Middleton is in verwachting van haar eerste kindje.

Pippa en haar man James Mathews (42) zouden volgens The Sun vorige week hun familie op de hoogte hebben gebracht van het heugelijke feit. Kate zou als eerste op de hoogte zijn gebracht.

Kate, die nu zelf hoogzwanger is van haar derde kindje met prins William is dolblij voor haar zus. Pippa is in oktober uitgerekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP
(AD)