Dat Meghan Markle al ontzettend populair was vóórdat ze een relatie kreeg met prins Harry kun je zien aan haar socialmediakanalen. Daar heeft de toekomstige hertogin namelijk ontzettend veel volgers. Toch heeft ze ervoor gekozen om nu de verloving bekend is haar kanalen te sluiten.

De afgelopen maanden was het al opvallend stil op Meghan's social media en dat heeft ongetwijfeld een heel belangrijke reden: het feit dat ze lid wordt van de Britse koninklijke familie. Daar doen ze nu eenmaal niet zelf aan social media en Meghan wil vast alles op alles zetten om fouten en eventuele schandalen te voorkomen. Dus is er nu een belangrijk besluit genomen: Meghan stopt met haar accounts.

Zonde, want met bijna 2 miljoen volgers op Instagram, 800.000 Facebook fans en 300.000 Twitter volgers is Meghan heel veel geld waard. Toch lijkt die lifestyle niet bij haar leven te passen. In een verklaring bedankt Meghan de mensen die haar volgden en maakt ze de officiële reden bekend om te stoppen: ze is al maanden niet meer actief.

Beeld: ANP

Was prinses Diana zwanger op het moment dat ze overleed? Dit gerucht doet al jaren de ronde. Een patholoog heeft het lichaam van de overleden prinses opnieuw onderzocht en geeft antwoord op die brandende vraag: Nee, Diana was niet zwanger.

Geen bewijs

Er gaan allerlei verhalen rond over de prinses en haar overlijden. Een zwangerschap van haar vriend Dodi Al-Fayed is daar één van. Richard Shepherd, een forensisch patholoog, kan dat verhaal in ieder geval uit de wereld helpen. Volgens hem is er geen enkel bewijs dat ze zwanger was op het moment dat ze overleed. 'Er is geen pathologisch bewijsmateriaal dat prinses Diana zwanger was. Sommige vrouwen zeggen wel dat ze weten dat ze zwanger zijn vanaf het moment van de bevruchting. Misschien was zij één van hen?', aldus de patholoog.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP 

De vriendschap tussen Meghan Markle en Serena Williams is volgens de tennisster een hele bijzondere. De hertogin van Sussex en de 23-voudige grandslamwinnares appen elkaar bijna dagelijks en zijn elkaars steun en toeverlaat geweest de afgelopen maanden. Dit vertelde Serena in een interview met het Australische tv-programma The Project.

Close

'Ik heb haar vanmorgen nog ge-app't. We kennen elkaar al heel lang maar met name de laatste maanden zijn we heel close geweest,' aldus Serena. De tennisster was samen met haar man Alexis Ohanian aanwezig bij het huwelijk van Meghan en prins Harry op 19 mei, wat zeer veel indruk op haar maakte. 'Ik had het gevoel onderdeel te zijn van een stuk geschiedenis. Over een paar jaar kijken we hierop terug en dan besef je dat dit een moment is dat niemand ooit vergeet. De hele dienst was prachtig, maar om mijn vriendin zo gelukkig te zien was het allermooiste.'

Wimbledon

Meghan kwam op haar beurt Serena aanmoedigen op het toernooi van Wimbledon deze zomer, samen met haar schoonzus Kate.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld & tekst: ANP