Dat Meghan Markle al ontzettend populair was vóórdat ze een relatie kreeg met prins Harry kun je zien aan haar socialmediakanalen. Daar heeft de toekomstige hertogin namelijk ontzettend veel volgers. Toch heeft ze ervoor gekozen om nu de verloving bekend is haar kanalen te sluiten.

De afgelopen maanden was het al opvallend stil op Meghan's social media en dat heeft ongetwijfeld een heel belangrijke reden: het feit dat ze lid wordt van de Britse koninklijke familie. Daar doen ze nu eenmaal niet zelf aan social media en Meghan wil vast alles op alles zetten om fouten en eventuele schandalen te voorkomen. Dus is er nu een belangrijk besluit genomen: Meghan stopt met haar accounts.

More content below the advertising

Zonde, want met bijna 2 miljoen volgers op Instagram, 800.000 Facebook fans en 300.000 Twitter volgers is Meghan heel veel geld waard. Toch lijkt die lifestyle niet bij haar leven te passen. In een verklaring bedankt Meghan de mensen die haar volgden en maakt ze de officiële reden bekend om te stoppen: ze is al maanden niet meer actief.

Beeld: ANP

Prinses Charlotte, dochter van de Britse prins William en hertogin Kate, is pas drie jaar oud, maar helpt net als grote broer George haar moeder graag met koken. Zo leren de kinderen natuurlijk ook allerlei nieuwe smaken kennen. Kate verklapte onlangs tijdens een werkbezoek dat Charlotte dol is op olijven. Niet het typische eten dat een peuter lekker vindt, dus nu al een fijnproever!

More content below the advertising

Lees alle verhalen in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte

Binnenkort komt er een grote verandering in het Britse koningshuis. Zo hebben prins William en prins Harry besloten hun hofhouding op te splitsen. Dat hadden de broers al afgesproken voordat Harry trouwde met Meghan Markle in mei vorig jaar, weet The Sunday Times.

De opsplitsing van de tot nu toe gezamenlijke hofhouding gebeurt al binnen enkele weken, nog voordat Harry vader wordt van zijn eerste kindje. 

More content below the advertising

Grotere verantwoordelijkheden

De reden voor de opsplitsing zouden de grote verschillen zijn in de verantwoordelijkheden en werkzaamheden van de prinsen. En die verschillen worden alsmaar groter doordat William, de hertog van Cambridge, zich steeds meer gaat bezighouden met zijn taken als toekomstig staatshoofd. Volgens The Sunday Times heeft prins Charles de opsplitsing goedgekeurd, met als voorwaarde dat het geen extra kosten oplevert. 

Verhuizing

Een andere reden voor de opsplitsing is het feit dat Harry en Meghan binnenkort verhuizen naar Frogmore Cottage in Windsor. Nu woont het koninklijke stel nog naast William in Kate in Kensington Palace. Hun kantoor blijft wel gevestigd in Kensington Palace. Naar verwachting zullen Harry en Meghan volgende maand verhuizen, nog voordat hun baby geboren wordt. Harry en Meghan verwachten hun eerste kindje in april.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP