Dat Meghan Markle al ontzettend populair was vóórdat ze een relatie kreeg met prins Harry kun je zien aan haar socialmediakanalen. Daar heeft de toekomstige hertogin namelijk ontzettend veel volgers. Toch heeft ze ervoor gekozen om nu de verloving bekend is haar kanalen te sluiten.

De afgelopen maanden was het al opvallend stil op Meghan's social media en dat heeft ongetwijfeld een heel belangrijke reden: het feit dat ze lid wordt van de Britse koninklijke familie. Daar doen ze nu eenmaal niet zelf aan social media en Meghan wil vast alles op alles zetten om fouten en eventuele schandalen te voorkomen. Dus is er nu een belangrijk besluit genomen: Meghan stopt met haar accounts.

Zonde, want met bijna 2 miljoen volgers op Instagram, 800.000 Facebook fans en 300.000 Twitter volgers is Meghan heel veel geld waard. Toch lijkt die lifestyle niet bij haar leven te passen. In een verklaring bedankt Meghan de mensen die haar volgden en maakt ze de officiële reden bekend om te stoppen: ze is al maanden niet meer actief.

Beeld: ANP

Article continues after the ad