Meghan Markle is zwanger van haar tweede kindje, dus ja haar wassen beeld in Madame Tussauds is niet meer zo up-to-date. In Amsterdam wagen ze zich niet aan een make-over.

Maar in het Australische Sydney wel.

Article continues after the ad

Met buikje

Daar is het beeld van Meghan nu te zien met babybuik. 'Wij hebben dat in het verleden gedaan met Máxima', laat een woordvoerder weten aan ANP. Maar Madame Tussauds wil naar eigen zeggen niet in herhaling vallen en laat het idee van een beeld van een zwangere Meghan aan zich voorbij gaan.

Wassen beeld

In Sydney is Meghan dus wel met een bolle buik te bewonderen. 'Gefeliciteerd Meghan, Harry en Archie', schrijft de woordvoerder van Madame Tussauds Sydney. 'Zo opgewonden, dat we het wassen beeld van de hertogin een babybuik gaven!'

Make-over

De wassen dubbelganger van Meghan kreeg direct na de aankondiging van de baby van Meghan en Harry een make-over en een zwangerschapsjurk aan.

Attractie

De Australische attractie heeft het beeld 'voor een zwangerschapsfotoshoot in Aussie-stijl' verplaatst naar de Wild Life Sydney Zoo. Daar is een kangoeroe naast de wassen Meghan geplaatst die haar buik lijkt te kussen.

Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.