Dat Meghan Markle over twee maanden naar het altaar loopt, lijkt haar nog niet ontzettend te deren. Haar bruidsjurk is naar verluid nog steeds niet gemaakt! Toch zou ze, als we geruchten mogen geloven, nu wel eindelijk hebben besloten wie dé jurk gaat maken.

Dat is overigens een belangrijke keuze. Niet alleen heel Engeland kijkt mee naar de Grote Dag, maar ook de rest van de wereld. Er ligt daarom een immense druk op haar frêle schouders. Meghan wordt niet alleen hertogin en trouwt met een onwijs bekende man, maar ze moet zich 1. royalwaardig gedragen en 2. er ontzettend goed uitzien. Maar als het goed is zorgt het ontwerpduo Ralph & Russo daarvoor.

Trouwjurk Meghan Markle

Je leest het goed, Ralph & Russo maakt naar alle waarschijnlijkheid de jurk die Meghan draagt op 19 mei. Het zou geen rare keuze zijn, overigens. Meghan droeg op de verlovingsfoto al een creatie van 60.000 euro en haar trouwjurk zou nóg duurder worden. Grote kans dat die prijs tussen de drie en vier ton ligt. Maar hé, dan heb je ook wat.

Ralph & Russo is de laatste jaren enorm populair onder de crème de la crème van de showbizzwereld en nu dus ook geliefd bij Meghan. Nu is het hopen dat er een ontwerp uitlekt, maar de kans is groot dat het duo heel discreet omgaat met hun informatie. Dan is het wachten tot 19 mei...

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: ANP