Dat Meghan Markle over twee maanden naar het altaar loopt, lijkt haar nog niet ontzettend te deren. Haar bruidsjurk is naar verluid nog steeds niet gemaakt! Toch zou ze, als we geruchten mogen geloven, nu wel eindelijk hebben besloten wie dé jurk gaat maken.

Dat is overigens een belangrijke keuze. Niet alleen heel Engeland kijkt mee naar de Grote Dag, maar ook de rest van de wereld. Er ligt daarom een immense druk op haar frêle schouders. Meghan wordt niet alleen hertogin en trouwt met een onwijs bekende man, maar ze moet zich 1. royalwaardig gedragen en 2. er ontzettend goed uitzien. Maar als het goed is zorgt het ontwerpduo Ralph & Russo daarvoor.

Trouwjurk Meghan Markle

Je leest het goed, Ralph & Russo maakt naar alle waarschijnlijkheid de jurk die Meghan draagt op 19 mei. Het zou geen rare keuze zijn, overigens. Meghan droeg op de verlovingsfoto al een creatie van 60.000 euro en haar trouwjurk zou nóg duurder worden. Grote kans dat die prijs tussen de drie en vier ton ligt. Maar hé, dan heb je ook wat.

Ralph & Russo is de laatste jaren enorm populair onder de crème de la crème van de showbizzwereld en nu dus ook geliefd bij Meghan. Nu is het hopen dat er een ontwerp uitlekt, maar de kans is groot dat het duo heel discreet omgaat met hun informatie. Dan is het wachten tot 19 mei...

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

President Fonseca van Kaapverdië is op staatsbezoek in Nederland en dat is reden genoeg voor Máxima om een speciaal sieraad uit de kast te pakken. Ze verrast het hele land met de bijzonder broche die ze op haar jurk heeft gespeld.

Door: Tessa Heinhuis (Libelle)

Bling bling

Onze koningin schoof aan bij het staatsbanket dat zij met haar man Willem-Alexander heeft georganiseerd in een oranje one-shoulder-jurk van Claes Iversen. Die jurk is al speciaal, maar al helemaal door de broche die ze erop droeg.

Devant de Corsage

Ze droeg namelijk de zogeheten Devant de Corsage: een unieke broche die we voor het laatst in de jaren 80 in het openbaar hebben gezien. Toen droeg prinses Juliana ‘m nog. Het is een kostbaar ding: de broche bestaat uit 214 briljant geslepen diamanten en een 30 karaat grote gele diamant. In 1879 al ontving koningin Emma de broche al als nationaal geschenk. Een prachtig erfstuk dus, dat al generaties lang meegaat en nog altijd beeldschoon is.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: Libelle | Beeld: ANP

Geheel onverwachts is Meghan Markle, Duchess of Sussex, gisteravond opgedoken tijdens de uitreiking van de Britse Fashion Awards. Daar verscheen ze als verrassing op het podium om een prijs uit te reiken aan de ontwerpster van haar bruidsjurk van modehuis Givenchy, Clare Waight Keller.

De buik

Voor alle aanwezigen in de Royal Albert Hall in Londen – inclusief Clare – kwam Meghan’s bezoek als een complete verrassing. Ineens was ze er. Hoewel er een groots applaus was voor de winnares van de British Womenswear Designer of the Year, waren alle ogen uiteraard gericht op ‘de buik’, die de royal nu écht niet meer kan verhullen.

Beeldschoon

In een strakke, elegante zwart fluwelen japon – van Givenchy, of course – verscheen Meghan op het podium, waar – vol in de spotlights –  duidelijk werd dat de hertogin inmiddels al op, of zelfs al over de helft van haar zwangerschap is. Met haar donkere haar strak in een lage knot, haar signature naturel make-up, stijlvol zwart gelakte nagels en haar handen om haar buik (waar volgens kenners niet één maar zelfs twee kindjes in bivakkeren) gevouwen, vormde de vrouw van prins Harry een beeldschoon plaatje.

‘Deze vrouw is geweldig’

Nadat Meghan Clare op het podium eerde en de award overhandigde, nam de creatief directeur van het modehuis het woord om de hertogin te bedanken. “Deze vrouw is zo geweldig. Ik heb Meghan persoonlijk leren kennen. Dat iemand zoals zij je vertrouwt tijdens een fantastisch moment in haar leven is voor mij een ongelooflijke eer. En ik kan je niet genoeg bedanken, omdat het een prachtig moment was. Bedankt”, aldus de designer.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP | Flaironline.nl