Sinds Meghan en Harry zijn getrouwd vraagt iedereen zich af: is Meghan al zwanger? Na haar aanwezigheid bij het 100 Days of Peaceconcert van afgelopen donderdagavond komen de geruchten opnieuw naar boven. Verschillende Twittergebruikers denken een babybuik bij de hertogin te zien...

Tijdens het gala-evenement in Londen koos Meghan voor een custom Jason Wu-jurk. De jurk heeft ruches waardoor het lijkt of de Britse royal iets te verbergen heeft. In een bepaalde hoek lijkt het inderdaad alsof ze een zwangere buik heeft. Het koningshuis heeft vooralsnog niks bevestigd.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duke and Duchess of Sussex have arrived at the 100 days to peace gala.

Een bericht dat is gedeeld door @ theroyalsworldwide op

 

 

Kinderwens

Harry en Meghan maakten er bij de bekendmaking van hun verloving al geen geheim van dat ze heel graag kinderen willen. 'Alles op zijn tijd', liet de prins toen weten. 'Hopelijk stichten we in de nabije toekomst een gezin.' Waarop Meghan instemmend knikte. Volgens insiders zou het stel hun babywens hebben uitgesteld vanwege een trip in oktober waar het Zika virus heerst. Wij weten in ieder geval zeker dat het een heel knap kind wordt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Harpers Bazaar | Beeld: Getty images