De geruchtenmolen draait al een paar weken op volle toeren: is Meghan nu al wél of nog niet bevallen? Zeker is in ieder geval dat er geen officieel fotomoment is. Wat ook een gegeven lijkt te zijn, is dat de hertogin zo'n drie maanden met zwangerschapsverlof zal gaan.

Dat meldt de Britse tabloid The Sun. Hoewel Markle in Engeland zelfs een jaar verlof zou mogen nemen, gaat ze ook hierin mee in de Amerikaanse traditie. Hier is drie maanden namelijk de norm. 'Meghan heeft duidelijk gemaakt dat ze zo snel als mogelijk is weer aan het werk wil. Ze heeft veel energie, is vastberaden en wil er bovenop zitten wat haar goede doelen betreft.'

Eerder

Maar mocht Meghan zich al eerder goed voelen, dan kan het zijn dat de vrouw van prins Harry al vrij snel weer aan het werk is. 'Ze wil kijken hoe ze zich voelt na de bevalling. Ze gaat voor drie maanden verlof, maar waarschijnlijk gaan we haar na zes weken alweer zien op de verjaardag van koningin Elizabeth in juni.' Ook prins Harry neemt vaderschapsverlof op.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP