Na de geruchten van de ruzie tussen Meghan en Kate, heeft Kensington Palace bevestigd dat zij géén ruzie hebben. En daarom vieren zij deze kerst ook gewoon samen. 

Tijdens kerst komen families bij elkaar, dus ook de Britse royal family. Dit zal de eerste gezamenlijke kerst worden voor Harry en Meghan sinds hun royal wedding in mei, eerder dit jaar.  

Geen sprake van ruzie

Normaal gesproken brengen prins William en Kate Middleton kerst voor een gedeelte door bij de ouders van Kate in Bucklebury. Naar verluidt zal het koppel dit jaar echter de kerstdagen doorbrengen met Meghan en Harry. Dit nieuws kwam naar buiten nadat verschillende geruchten de wereld in werden geholpen dat Meghan en Kate ruzie zouden hebben. Dit omdat Meghan en Harry zich niet in het traditionele Kensington Palace hun onderkomen zullen vestigen, maar gaan verhuizen naar Frogmore Cottage in Windsor en de geruchten van bronnen binnen het paleis dat Meghan en Kate totaal verschillende types zijn. De Britse roddelpers was er als de kippen bij om dit te bestempelen als 'het niet met elkaar kunnen vinden'. Kensington Palace voelde zich genoodzaakt te communiceren dat 'er niets klopt' van de geruchten. En er dus geen sprake is van een ruzie tussen de twee. 

Samen met de hele familie

Met de bevestiging dat de familie gezamenlijk kerst zal vieren dit jaar vragen wij ons af waar de viering zal plaatsvinden. In Norfolk, in het huis van William en Kate Anmer Hall of het onderkomen van de koningin in Sandringham? De koninklijke familie brengt traditioneel Kerstmis door in Sandringham - een formele aangelegenheid met een groot diner, een ochtendkerkdienst en een toespraak van koningin Elizabeth. Het is niet bevestigd of Harry en Meghan bij William en Kate zullen verblijven, zoals vorig jaar het geval was, of bij de Queen. Maar ze zullen zeker aanwezig zijn.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Vogue | Beeld: ANP