Meghan Markle heeft haar ex-man Trevor Engelson een zwangerschapscontract laten ondertekenen. Dat vertelt een vriend aan Daily mail.

Zwangerschapscontracten worden steeds populairder in Amerika, met name in Los Angeles, de thuisstad van Meghan. In het zwangerschapscontract stond onder andere dat Trevor een voedingsdeskundige en personal trainer voor haar zou financieren. Ze wilde er zeker van zijn dat ze na haar bevalling weer snel fit zou worden. 

Article continues after the ad

Zwaarlijvig

Trevor en Meghan ontmoetten elkaar in 2011. 'Het contract werd opgesteld toen ze het over een gezin begonnen te hebben, in de nabije toekomst,' vertelt de bron aan Daily Mail. 'Ze weet dat in haar familie mensen last hebben van zwaarlijvigheid en ze is altijd doodsbang geweest dat ze aan zou komen, met name door haar carrière destijds. Elke keer als ze een beetje aankomt, is dit zichtbaar in haar gezicht, dus ze wilde er zeker van zijn dat ze na de bevalling weer snel klaar zou zijn voor de camera's. Ik weet zeker dat een nanny ook besproken is, maar de belangrijkste focus (van het contract) lag op haar gezondheid en gewicht', aldus de bron.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Daily mail | Beeld: ANP