Nu de grote dag steeds dichterbij komt, wordt er ook steeds meer bekend over de bruiloft tussen Meghan en Harry. Zo zou de 36-jarige een specifieke bloem in haar bruidsboeket hebben uitgekozen om een eerbetoon te brengen aan de overleden moeder van haar verloofde.

Meghan Markle houdt zich aan haar woord en zorgt ervoor dat de nagedachtenis aan prinses Diana een groot deel uitmaakt van haar trouwdag met prins Harry op 19 mei. Volgens berichten zal Meghan dit doen met haar bruidsboeket, dat zal bestaan uit witte tuinrozen om het koninklijke te symboliseren. Witte tuinrozen zullen ook voorkomen in het kerkboeket, naast pioenen (de favoriete bloem van Meghan) en vingerhoedskruid. Dit meldt de BBC.

More content below the advertising

Prinses Diana

Als het gaat om witte rozen, wordt in het algemeen aangenomen dat ze de reinheid, deugd, onschuld en oprechtheid symboliseren. Deze bijvoeglijke naamwoorden worden ook vaak verbonden met prinses Diana. Er wordt ook nog gespeculeerd dat Meghan haar trouwjurk zou kunnen afmaken met Diana's familietiara - de Spencer tiara - die sinds het overlijden van Diana in 1997 niet meer in het openbaar is gedragen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: ANP

 

Van onze koningin is bekend dat ze dol is op ‘gewone’ winkels zoals HEMA en ZARA. Ook de sieraden die ze draagt hoeven wat haar betreft niet altijd uit de koninklijke schatkist te komen. De site Modekoningin Máxima, die nauwkeurig bijhoudt wat Máxima draagt, ontdekte dat Máxima vorige week oorbellen van H&M droeg, die haar slechts € 12,99 hadden gekost. Ze stonden prachtig bij haar wijnrode outfit.

More content below the advertising

Dit artikel komt uit Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees de rest van het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Prinses Charlotte, dochter van de Britse prins William en hertogin Kate, is pas drie jaar oud, maar helpt net als grote broer George haar moeder graag met koken. Zo leren de kinderen natuurlijk ook allerlei nieuwe smaken kennen. Kate verklapte onlangs tijdens een werkbezoek dat Charlotte dol is op olijven. Niet het typische eten dat een peuter lekker vindt, dus nu al een fijnproever!

More content below the advertising

Lees alle verhalen in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte