Nu de grote dag steeds dichterbij komt, wordt er ook steeds meer bekend over de bruiloft tussen Meghan en Harry. Zo zou de 36-jarige een specifieke bloem in haar bruidsboeket hebben uitgekozen om een eerbetoon te brengen aan de overleden moeder van haar verloofde.

Meghan Markle houdt zich aan haar woord en zorgt ervoor dat de nagedachtenis aan prinses Diana een groot deel uitmaakt van haar trouwdag met prins Harry op 19 mei. Volgens berichten zal Meghan dit doen met haar bruidsboeket, dat zal bestaan uit witte tuinrozen om het koninklijke te symboliseren. Witte tuinrozen zullen ook voorkomen in het kerkboeket, naast pioenen (de favoriete bloem van Meghan) en vingerhoedskruid. Dit meldt de BBC.

Prinses Diana

Als het gaat om witte rozen, wordt in het algemeen aangenomen dat ze de reinheid, deugd, onschuld en oprechtheid symboliseren. Deze bijvoeglijke naamwoorden worden ook vaak verbonden met prinses Diana. Er wordt ook nog gespeculeerd dat Meghan haar trouwjurk zou kunnen afmaken met Diana's familietiara - de Spencer tiara - die sinds het overlijden van Diana in 1997 niet meer in het openbaar is gedragen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: ANP

 

Als Meghan Markle had geweten dat ze een potje ging basketballen, had ze vast een andere outfit aangetrokken. Maar de kersverse hertogin is de beroerdste niet en deed fanatiek mee. Op torenhoge hakken.

Wedstrijdje

Meghan bracht samen met haar man Harry een bezoekje aan de universiteit van Loughborough. Daar werden een aantal masterclasses gegeven door topsporters. Hoewel de koninklijke paar enkel had kunnen toekijken langs de zijlijn, besloten ze mee te doen aan een basketbalwedstrijd: Team Harry versus team Meghan. Wie er heeft gewonnen is niet bekend, maar aan hun winnaarsmentaliteit lag het in ieder geval niet.Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zouden afgelopen weekend de bloemetjes hebben buitengezet in onze hoofdstad, waar ze uitgenodigd waren voor de feestelijke opening van SoHo House Amsterdam. Dit meldt The Evening Standard.

Feestweekend

Harry en Meghan zouden drie dagen lang genoten hebben van een weekend dat omschreven werd als 'eten, drinken, slapen, dansen, bootjes en fietsen'. Naast de royals werden er nog een aantal prominente gasten ingevlogen, zoals acteurs Eddie Redmayne, Jenna Coleman, Stanley Tucci en model Lily Cole.

Exclusieve club

SoHo House is een exclusieve club voor leden en doet tevens dienst als hotel voor diezelfde leden. Voor Harry en Meghan heeft de club een speciale betekenis, omdat hun eerste date plaatsvond in een privé eetkamer van SoHo House London. Ook zou Meghan haar vrijgezellenfeest hebben gevierd in een vestiging van de club in de Engelse Cotswolds.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld & tekst: ANP