Meghan Markle Paasdienst

Meghan Markle staat op het punt om elk moment te kunnen bevallen. De hertogin van Sussex was gisteren dan ook niet aanwezig tijdens de jaarlijkse paasdienst van de Britse koninklijke familie in Windsor Castle en op de 93ste verjaardag van koningin Elizabeth.

Geboorteplannen

Prins Harry woonde de paasdienst wel bij en dat zou betekenen dat Meghan nog niet bevallen is van hun eerste kindje. Eerder werd bekend dat het koninklijke echtpaar eind april hun eerste kind zouden verwachten, maar onlangs hebben ze in een verklaring naar buiten gebracht de plannen rond de geboorte van hun baby 'privé' te willen houden.

Ze zullen hun babynieuws met de wereld delen nadat ze zelf de gelegenheid hebben gehad om het besloten te vieren als een nieuw gezin.

Verklaring

In de verklaring stond het volgende: "De hertog en hertogin van Sussex zijn erg dankbaar voor de goede wil die ze hebben ontvangen van mensen uit het hele Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld, terwijl ze zich voorbereiden om hun baby te verwelkomen. Hare Koninklijke Hoogheden hebben een persoonlijke beslissing genomen om de plannen rond de komst van hun baby privé te houden. De hertog en hertogin kijken er naar uit om het spannende nieuws met iedereen te delen, zodra ze de gelegenheid hebben gehad om het als een nieuwe familie privé te vieren."

Article continues after the ad

Koninklijke correspondent

Volgens Rebecca English, de koninklijke correspondent van de Daily Mail, heeft Meghan de paasdienst overgeslagen, omdat haar uitgerekende datum nu heel dichtbij is. Engels tweet: "Ik geloof niet dat ze daar zal zijn. Dat is zeker niet wat er deze week gezegd werd - ze is tenslotte nog dagen verwijderd van het krijgen van haar baby."

Verjaardagsboodschap

Ondanks het missen van de paasdienst, heeft Meghan samen met prins Harry een lieve verjaardagsboodschap voor de koningin op Instagram geplaatst. "Hartelijk gefeliciteerd Majesteit, mevrouw, oma, ik wens u de mooiste dag!", schrijven ze erbij.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Marieclaire.com, Town & Country Magazine | Beeld: ANP