De geruchten gingen al langer, maar nu is de kogel door de kerk: Meghan Markle slaat de handen ineen met Dinsey. De hertogin zal een stem gaan inspreken.

En wel voor de natuurfilm Elephant die te zien zal zijn op DIsney+Tijdens de première van The Lion King zette prins Harry al de eerste stap om zijn vrouw mogelijk een (stem)rolletje te kunnen geven door met verschillende hoge bazen te praten. 

Article continues after the ad

Elephant

In de film wordt een kijkje gegeven in het leven van de Afrikaanse olifant Shani en haar zoontje Jomo. Samen met de kudde moeten zij een hele reis afleggen door de Kalahari-woestijn. Meghan Markle zal de verteller zijn van dit verhaal. Disney komt met deze natuurfilm in de maand april, die voor de streamingdienst in het teken staat van Earth Day.

Goede doel

De hulporganisatie ‘Elephants Without Borders’ zet zich in voor het behoud van olifanten in het wild. De organisatie volgt dieren en beschermt ze tegen stropers. Dit goede doel zal gesteund worden door Disney. De deal past perfect in de toekomstige carrièreplannen van Harry en Meghan. De royals gaven eerder al aan dat ze hun beroemdheid en status willen gebruiken om hun gekozen goede doelen in de kijker te zetten. Vanaf 3 april is Elephant al te zien op Disney+.

Bron: Boulevard | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.