Meghan Markle en schoonzus Kate Middleton lijken een stuk closer te zijn geworden. Volgens een Britse royalty expert is te zien dat de relatie tussen de twee flink is verbeterd.

"Ze zien eruit als twee hertoginnen die veel met elkaar gemeen hebben", vertelt royalty-expert Katie Nicholl aan ET Online. Er zijn volgens haar twee recente gebeurtenissen die bewijzen dat de band lang niet zo slecht is als men denkt.  "Harry en William speelden laatst samen een wedstrijdje polo. Totaal onverwacht waren Meghan en Kate daar ook bij. Het leek alsof ze allemaal erg vrolijk en comfortabel in elkaars gezelschap waren."

Article continues after the ad

Closer

De schoonzussen zijn afgelopen zaterdag ook gespot op Wimbledon om naar de wedstrijd van Serena Williams te kijken. "Ze zaten samen in de Royal Box en hadden het duidelijk naar hun zin. Ze kletsten gezellig en het zag eruit alsof ze vrienden waren", aldus Nicholl. De royalty watcher denkt dat de komst van baby Archie een grote rol heeft gespeeld in de versterking van de band van de twee. De verhalen over de schoonzussen zullen een andere wending krijgen. "We zullen lezen hoe ze naar elkaar toe groeien, in plaats van dat ze elkaar mijden."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP