Archie, de zoon van prins Harry en zijn vrouw Meghan, is vandaag 1 jaar geworden. Heel veel van het kleine mannetje hebben we nog niet gezien, maar Markle trakteert ons op zoete nieuwe beelden van het ventje.

Hierin is te zien hoe Meghan een verhaaltje voorleest aan de jarige job. Archie zelf raakt op een gegeven moment duidelijk afgeleid: hij wil maar wat graag aan een ander boek beginnen. Ook Harry is te horen in het filmpje. Wanneer het boek uit is, horen we hem op de achtergrond zeggen: 'The End. Bravooooo.'

Article continues after the ad

Archie Harrison Mountbatten-Windsor werd 6 mei 2019 geboren in het Portland-ziekenhuis in Londen. De zoon van de 38-jarige voormalige actrice en haar 35-jarige prins is zevende in de lijn van de Britse troonopvolging. Titels heeft hij niet: Harry en Meghan kozen er bewust voor om deze weg te laten.

Turbulent

Het eerste jaar van Archie was een behoorlijk turbulente voor zijn ouders. De hertog en hertogin van Sussex liggen al tijden in de clinch met de Britse roddelpers en besloten om een stap terug te doen binnen het Britse hof. Ze zijn niet langer senior leden van het koningshuis en maken ook geen gebruik van de aanspreektitels zijne en hare koninklijke hoogheid.

Drie woonplaatsen

Voor Archie betekent dat onder meer dat hij nu al drie woonplaatsen heeft gehad. In de eerste maanden woonde hij met zijn ouders in Frogmore Cottage, op het landgoed Windsor. Eind vorig jaar besloten Harry en Meghan naar Canada te gaan en sinds kort verblijft het gezin in Los Angeles.

Bron: De Telegraaf | Beeld: Getty Images

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.