Harry en Meghan

Er zijn weer nieuwe geruchten opgedoken over Meghan Markle en haar Harry. Volgens de laatste roddels zou zij de reden zijn dat de prins geen contact meer heeft met zijn beste vriend. Hij zou namelijk fel tegen het huwelijk tussen de twee zijn geweest.

Het gaat om Tom Inskip, de zoon van Owen Inskip. Omdat zijn vader een goede vriend is van prins Charles, kennen zowel Harry als William deze beste man al van kleins af aan. Toch lijkt deze jarenlange vriendschap nu voorbij. En dat alles omdat Tom de prins gewaarschuwd zou hebben om niet in het huwelijksbootje te stappen met Meghan. Deze negativiteit kon Harry niet echt waarderen.

Beroemdheden

Deze roddels worden extra kracht bijgezet, doordat Tom en zijn vrouw voor dé royal wedding alleen uitgenodigd waren voor de plechtigheid. Op de kleinere receptie mochten ze zich niet vertonen, terwijl grote beroemdheden hier wel hun gezicht mochten laten zien. Dat deze jeugdvrienden hun plaats hebben moeten afstaan aan Victoria Beckham en Elton John schijnt dus heel plausibel te zijn. Leuk detail: Meghan en Harry mochten wel op het huwelijk komen van Tom en Lara Hughes-Young.

Druk

Toch kan het ook gewoon zijn dat door drukte de vriendschap op een wat lager pitje is komen te staan. Met een baby op komst, heeft de prins dan ook behoorlijk wat aan z'n hoofd. Wie weet worden de banden weer aangehaald als alles in een rustiger vaarwater terecht komt.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP