Zowel Kate als Meghan brengt regelmatig een eerbetoon aan wijlen Diana. Dit doen beide vrouwen door bijvoorbeeld inspiratie op te doen uit outfits van Lady Di, maar ook dragen ze sieraden die ooit tot de prinses toebehoorden. 

Hoewel het interview met Oprah pas zaterdag op de buis verschijnt, is het nu al veelbesproken. De roep om de show uit te stellen is groot, maar dat gaat hoogstwaarschijnlijk niet gebeuren. Veel volgers en fans van het Britse koningshuis vinden het ongepast nu prins Philip met een infectie en hartproblemen in het ziekenhuis ligt.

Article continues after the ad

Armband

Meghan ziet er verder in de eerste beelden weer uit om door een ringetje te halen, maar het is vooral de armband om haar pols die opvalt. Deze was namelijk ooit eigendom van de moeder van prins Harry. Het gaat om een sieraad van Cartier en het is niet de eerste keer dat Meghan het prachtige juweel draagt. Ook tijdens een diner in Fiji in 2018 werd ze al met deze verfraaiing gespot.

Verlovingsring

Eveneens in de verlovingsring van de hertogin zijn een paar stenen uit de armband prinses Diana terug te vinden. Meghan vindt deze persoonlijke touch erg belangrijk: 'Die toevoeging is heel belangrijk voor mij - zo blijft zijn moeder, ondanks dat ze er niet bij is, toch onderdeel van ons.' En ook tijdens dit interview wil het koppel graag een eerbetoon brengen aan Lady Di. Een woordvoerder bevestigt aan The Today Show: 'Ze wilden graag dat Meghan de armband tijdens het interview droeg zodat Harry's moeder erbij is.'

Meghan met de armband:

De armband bij prinses Diana:

Bron: Boulevard | Beeld: Brunopress, Getty Images

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.