De verlovingsgeruchten gaan in overdrive nu Meghan Markle en prins Harry samen gespot zijn tijdens een theetje – of sterker - met de queen op Buckingham Palace.

Het verliefde stel vloog na de Invictus Games in Toronto blijkbaar samen naar Londen, waar Meghan vorige week donderdag voor het eerst oog in oog zou hebben gestaan met Harry’s oma. De twee werden rond vijf uur ’s middags bij de privé-ingang van het paleis gespot.

Discreet

Ze arriveerden in een auto met geblindeerde ramen, wat zeer ongebruikelijk is in Britse koninklijke kringen. De ontmoeting wordt door paleis-insiders omschreven als ‘een discreet gesprekje’. Waarin het ongetwijfeld ook over eventuele trouwplannen en het aankondigen van verlovingsnieuws is gegaan.

Article continues after the ad

Kom maar op, met die aankondiging

Veel royalty-watchers zijn er van overtuigd dat er in november een aankondiging aankomt van Harry en Meghan. Ze zouden al sinds de zomer verloofd zijn, maar wachtten met hun nieuws vanwege de sterfdag van Diana en het babynieuws van Kate.

Zeventig jaar getrouwd

Op 20 november zijn de queen en prins Philip zeventig jaar getrouwd. Het is nu eigenlijk alleen nog de vraag of Harry en Meghan die datum afwachten, of al eerder de pers bijeen roepen.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Nouveau | Beeld: ANP