Al op jonge leeftijd was Meghan Markle vastbesloten een Britse beroemdheid aan de haak te slaan. Ze aasde op de aantrekkelijke voetballer Ashley Cole, maar kwam uiteindelijk uit bij prins Harry! Een insider vertelt dat Meghan behoorlijk teleurgesteld was dat haar droom om als voetbalvrouw door het leven te gaan uiteenspatte.

Nog voordat iemand van Meghan Markle had gehoord, wist de actrice al dat ze ooit in Engeland zou gaan wonen met een Britse beroemdheid. Dat heeft Katie Hind, voormalig columnist van Sunday People, onthuld. ‘Ik had nog nooit van haar gehoord, ook niet over haar rol in de Amerikaanse televisieserie Suits. Haar agente smeekte me zowat om Meghan te ontmoeten.’

Article continues after the ad

Missie

Uiteindelijk stemde Katie in met een ontmoeting. Die geschiedde in 2013 in de Londense wijk Soho. Al snel werd Katie duidelijk dat Meghan een vrouw met een missie was.  ‘Ze was erop gebrand naam te maken in Engeland. Ze had haar zinnen gezet op een leven als voetbalvrouw.’ Meghan informeerde bij Katie naar Ashley Cole, de verdediger die onder meer bij Chelsea, Arsenal en Crystal Palace speelde. ‘Ze volgde hem al op Twitter,’ aldus Katie. ‘En ze zei: Oh, hij is zó leuk!’ Katie waarschuwde Meghan echter dat Ashley Cole bekendstond als een vreemdganger. En daaraan was geen woord gelogen.

Beeld: ANP
Lees het hele verhaal in Story. Editie 45 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.