Gisteren werd Koningsdag uitbundig gevierd. De koninklijke familie vertrok naar Amersfoort voor de festiviteiten. En daar gebeurde iets heel bijzonders. Zo barstte het meisje Sarah uit in tranen toen ze de koninklijke familie zag, waarna Máxima zich over haar ontfermde. Hoe lief!

Het was misschien wel het meest bijzondere moment van Koningsdag: het emotionele moment tussen koningin Máxima en het ontroostbare meisje Sarah tijdens de Koningsdagoptocht in Amersfoort. De foto (zie hierboven) ging binnen de kortste keren het hele internet over.

Article continues after the ad

Dolblij

Maar waarom was het meisje zo emotioneel? Aan RTL Boulevard liet haar moeder het volgende weten: “Sarah wilde heel graag de koninklijke familie ontmoeten en toen dat gebeurde, kwamen de emoties. Tranen van geluk.” Sarah heeft ook zelf verteld over het bijzondere moment. Tegen het AD zegt ze: “ Het was een droom toen ik haar zag. En daarom moest ik huilen. Dat zag ze. Ze kwam naar me toe en vroeg ‘wat is er, lieverd.’ Met huilerige stem zei ik toen, dat ik het zo leuk vond om haar te ontmoeten. ‘Ach, lieverd’, zei Máxima. ‘Stil, maar. Daar hoef je niet om te huilen, hoor’’.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP