De Noorse prinses Märtha Louise is dolgelukkig met haar sjamaan Durek Verrett, maar hun liefdespad gaat niet over rozen. Ze krijgen zelfs doodsbedreigingen en worden verantwoordelijk gesteld voor de zelfmoord van Märtha Louise’s ex-man.

Spectaculair huwelijksaanzoek

Durek Verrett (46) zal heel erg zijn best moeten doen om een spectaculair huwelijksaanzoek in elkaar te draaien wil hij zijn geliefde Märtha Louise (49) op het moment suprême nog naar adem doen happen. Want dat hij met haar wil trouwen is geen verrassing meer voor de Noorse prinses. De Amerikaanse Vanity Fair had onlangs een interview met het stel dat sinds begin 2019 een relatie heeft. Durek vertelde daarin dat hij Märtha Louise ten huwelijk gaat vragen met een ring die hij speciaal heeft laten maken.

Article continues after the ad

Wachten op het juiste moment

Ook onthulde de (zelfbenoemde) sjamaan dat hij voor het aanzoek al de zegen heeft gekregen van Märtha Louise’s ouders koning Harald en koningin Sonja. Het wachten is op het juiste moment. Dat wás er eerder al. Durek had gepland de prinses afgelopen februari tijdens een vakantie op Hawaï ten huwelijk te vragen. Maar op 25 december 2019 pleegde de ex-man van Märtha Louise, Ari Behn, zelfmoord.

Beeld: Getty Images

Dit artikel komt uit Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.