Het Zweedse volk keek reikhalzend uit naar de bruiloft van prinses Madeleine en advocaat Jonas Bergström. De schok was groot toen het koningshuis bekendmaakte dat het huwelijk was afgeblazen. De reden: Jonas had Madeleine keihard bedrogen!

Intiem geweest

Zijn minnares deed haar relaas in het tijdschrift Se Og Hør: ‘We zijn intiem geweest. Had ik geweten dat hij een vriendin had, dan was er nooit iets gebeurd. Ik voel mee met Madeleine en vind het erg dat haar aanstaande ontrouw is.’ Madeleine was verdrietig, boos en voelde zich publiekelijk voor schut gezet. Ze vertrok naar New York om haar liefdesverdriet in een andere omgeving te kunnen verwerken. Jonas leek enorme spijt te hebben van zijn overspel en probeerde wanhopig contact te krijgen met zijn ex. Maar Madeleine beantwoordde zijn telefoontjes niet en hij staakte uiteindelijk zijn verzoeningspogingen.

Mes in haar rug

Maar Madeleine kreeg nog een mes in haar rug van ex Jonas: hij zocht troost in de armen van háár hartsvriendin Stephanie af Klercker. Pikant: Stephanie had net haar relatie beëindigd met Louis Blomqvist, een jeugdvriend van Jonas. Madeleine was verbijsterd en maakte onmiddellijk een eind aan de vriendschap met Stephanie, die vervolgens door de hele vriendengroep aan de kant werd gezet.

Christopher O'Neill

Toen Jonas en Stephanie in het huwelijksbootje stapten, kwam niemand opdagen van hun oude vriendenkring. Het was de Amerikaanse bankier Christopher O’Neill die Madeleine een troostende schouder bood. Dat resulteerde in een huwelijk en de geboorte van twee kinderen. Hoewel er met grote regelmaat geruchten de ronde doen dat deze relatie op z’n zachtst gezegd stormachtig is, blijft Madeleine erin volharden dat ze ‘volmaakt gelukkig’ is. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Soren Andersson (ANP)

Prinses Stéphanie mag weer een leuk feestje in de agenda zetten. Haar zoon, Louis Ducruet, is op één knie gegaan voor zijn vriendin Marie Hoa Chevallier.

Louis heeft in Marie de ware gevonden. De twee zijn al jaren samen sinds ze elkaar tijdens hun studentenjaren in Amerika ontmoetten. Inmiddels zijn ze weer gesetteld in Monaco en werken ze beiden, maar het komt regelmatig voor dat ze zich buiten de dwergstaat bevinden. Het stel staat erom bekend om met regelmaat te reizen. Sterker nog, op het moment zijn ze in Vietnam.

Stéphanie zal in ieder geval verheugd zijn. Marie komt al jaren over de vloer en lijkt het goed met haar aanstaande schoonmoeder te kunnen vinden. Wanneer Louis en Marie in het huwelijksbootje stappen is niet bekend, maar Albert kennende wordt het een groot spektakel. 

Beeld: ANP | Bron: Beau Monde

Koningin Elizabeth heeft haar gezicht laten tijdens London Fashion Week. Normaal gesproken geeft ze tijdens het evenement geen acte de présence, maar omdat ze gevraagd is om een award uit te reiken maakte Elizabeth een uitzondering.

Het levert in ieder geval leuke beelden op. De koningin, die niet per se een mode-icoon is maar wel gerespecteerd wordt vanwege haar harde werken, zit 'gewoon' tussen de grote modehelden. Ze zat er in ieder geval niet zomaar. Elizabeth had een belangrijke taak te volbrengen: ontwerper Richard Quinn de Queen Elizabeth II Award for British Design uitreiken.

Als de Queen front row zit, zoals dat heet, ziet dat er zo uit:

Beeld: ANP