Sinds het overlijden van prins Friso gaat prinses Mabel als alleenstaande moeder door het leven. En dat moet haar jongere zus Nicoline Wisse Smit, die een heuse liefdesgoeroe is, een wrang gevoel geven. 

Dat prinses Mabel (51) na het overlijden van haar echtgenoot prins Friso al meer dan zes jaar vrijgezel is, moet haar 49-jarige zus Nicoline Wisse Smit een wrang gevoel geven. In het dagelijks leven is Nicoline immers werkzaam als communicatieadviseur, waarbij ze de liefde ook op de werkvloer implementeert, en verbindt ze als BABS mensen in de echt. Een schril contrast met het leven van weduwe Mabel.

De liefde vinden

Waar Mabel echter op dit moment geen man in haar leven heeft en alleen de zorg heeft over haar dochters Luana (14) en Zaria (13), zijn Nicoline en Eveline wel gelukkig in de liefde. Zo is Nicoline na haar scheiding van ex-man Hugo Crombag, de vader van haar 20-jarige dochter Lotte, samen met haar nieuwe partner Robert Jan Galema. De 37-jarige Eveline is nog altijd getrouwd met haar man Yerzi Hensel, die ze in 2011 haar jawoord gaf. Het zou mooi zijn als ook Mabel dit jaar het geluk in de liefde hervindt. 

Beeld: ANP

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 2 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.