Je zou denken dat we na al die jaren alles wel weten over koningin Elizabeth en haar familie, maar niets blijkt minder waar. Zo blijken prins William en prins Harry een stiefzus en -broer te hebben.

We weten hoe Meghan Markle er vroeger uit zag, wat de favoriete sport is van Kate, maar er blijkt iets te zijn wat veel mensen niet weten. Iets wat veel groter is dan de lievelingskleur van de koninklijke familie. Namelijk: prins William en Harry hebben een stiefbroer en een stiefzus.

Eerste huwelijk

Camilla Parker Bowles heeft een dochter en zoon uit haar eerste huwelijk: Laura en Tom, een schrijver en journalist. Nadat Camilla in 2005 trouwde met prins Charles besloot ze om haar kinderen uit de spotlights te houden.

Bruidsmeisje

Het lijkt er wel op dat William en Harry een goede band hebben met de kinderen van Camilla, want Laura was zelfs een van de bruidsmeisjes van Kate toen ze met William trouwde. Dat ze op die grote dag niet alle aandacht kreeg, is niet meer dan logisch met zo’n jurk als die van Kate.


Tom


Laura

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: ANP | Bron: Libelle

Groot nieuws! Pippa Middleton (34), de jongere zus van Kate Middleton is in verwachting van haar eerste kindje.

Pippa en haar man James Mathews (42) zouden volgens The Sun vorige week hun familie op de hoogte hebben gebracht van het heugelijke feit. Kate zou als eerste op de hoogte zijn gebracht.

Kate, die nu zelf hoogzwanger is van haar derde kindje met prins William is dolblij voor haar zus. Pippa is in oktober uitgerekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP
(AD)
 

Ter ere van de 92ste verjaardag van de Britse koningin Elizabeth vond gisteren een concert plaats in de Royal Albert Hall in Londen. De koningin was aanwezig, samen met prins Charles, prins William, prins Harry en zijn toekomstige vrouw Meghan Markle.

De man van koningin Elizabeth, prins Philip, kon er helaas niet bij zijn. Hij is herstellende van een heupoperatie, die hij aan het begin van deze maand onderging. Ook prins William zijn vrouw, Kate Middleton, moest verstek laten gaan. Het duurt tenslotte nog maar een paar dagen voor ze zal bevallen van hun derde kind.

Een bont gezelschap had de eer voor te koningin op te treden; onder andere Sting, Shaggy, Tom Jones en Kylie Minoque zongen de koningin toe. Op een gegeven moment gingen de koningin en haar zoon het podium op en werd door de aanwezige muzikanten een luid ‘Happy Birthday’ ingezet.

Harry en Meghan

Kleinzoon Harry en verloofde Meghan trokken zoals verwacht veel bekijks, vooral de kledingkeuze van Meghan was een geliefd onderwerp. Alle modegoeroes lijken het er over eens dat haar marineblauwe jurk van Stella McCartney haar de gewenste elegante uitstraling bezorgde.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP