Binnenkort zullen de huwelijksklokken in Monaco weer luiden. Louis Ducruet, de zoon van prinses Stéphanie, heeft zich verloofd met Marie Chevallier. Het stel is al zes jaar samen en volgens insiders willen ze zo snel mogelijk een gezin stichten.

De Monegaskische prinses Stéphanie (53) wil al járen oma worden; ze ziet hoe zus Caroline geniet van haar kleinkinderen en dat wil ze ook. En het zou best weleens gauw kunnen gaan gebeuren, want Stéphanie heeft officieel bekendgemaakt dat haar zoon Louis Ducruet (25) zich heeft verloofd met de even oude Marie Chevallier, met wie hij sinds 2012 een relatie heeft. Marie, afkomstig uit het Amerikaanse dorpje Colluwhee in North Carolina, en Louis leerden elkaar kennen toen ze beiden studeerden aan de Western Carolina University. Louis deed sportmanagement, Marie studeerde Frans en marketing. Het stel woont in Monaco, waar Louis werkt voor voetbalclub A.S. Monaco en Marie werkzaam is voor het chique Hotel Hermitage. Louis is de zoon van Stéphanie en haar voormalige bodyguard Daniel Ducruet. Ze waren niet getrouwd toen de prinses zwanger was van Louis – Stéphanie’s vader prins Rainier was fel tegen een huwelijk en verbande zijn dochter zelfs van het hof. 

Lees het hele artikel in Story editie 9. Nu in de winkel. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: HH | Philippe Perusseau

 

Doria Ragland, de moeder van Meghan Markle, heeft tegen eerdere berichten in géén uitnodiging van de Britse koninklijke familie gekregen voor het kerstfeest. Moeder en dochter zullen kerst niet samen vieren.

De moeder van Meghan is niet welkom om kerst te vieren met de Britse koninklijke familie. Harry en Meghan zullen de kerstdagen doorbrengen op Sandringham in Norfolk, met met onder anderen koningin Elizabeth, prins William en hertogin Kate. Het gerucht ging dat Doria óók een uitnodiging zou ontvangen, maar dat is niet gebeurd. Met wie Meghans moeder de kerst doorbrengt, is niet bekend. 

Uitzondering

Meghan vierde vorig jaar kerst vorig jaar ook met prins Harry en zijn familie. Dat was ongebruikelijk, omdat ze toen nog niet getrouwd was met de prins. Gasten die niet tot de royals behoren, krijgen normaliter geen uitnodiging voor het kerstfeest. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

'We’re family. Please reach out to me.' Met deze woorden smeekt Thomas Markle om contact met zijn dochter. De hopeloze vader vertelt in het programma Good Morning Britain dat hij haar elke dag probeert te bereiken. Tevergeefs. 

Smeekbede

Thomas heeft zijn dochter niet meer gesproken sinds de voorbereidingen voor het huwelijk. De hertogin verbrak destijds het contact, waardoor hij zijn schoonzoon nog nooit heeft ontmoet. De vader hoopt dat zij nu wél iets van zich laat horen. 'Ik hou zo veel van je. Je bent mijn dochter en ik zou graag iets van je willen horen,' zegt hij in het programma. 'Ik ben ervan overtuigd dat we onze geschillen kunnen oplossen, want we zijn familie. Laat alsjeblieft iets van je horen.' 

Familieproblemen

De hopeloze vader hoopt zelfs dat koningin Elizabeth hem wil helpen. 'Ik zou het op prijs stellen als ze iets kan doen en ik zou toch zeggen dat zij familieproblemen wil oplossen', zei hij. 'Alle families, koninklijk of niet, zijn hetzelfde en ze zouden bij elkaar moeten zijn. Zeker rond de feestdagen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP