Máxima’s broer Martín maakt een moeilijke tijd door. Het liefst zou de koningin, die een heel hechte band met haar jongere broer heeft, naar hem toe gaan om hem te steunen. Maar dat kan niet...

Tijdens het jaarlijkse fotomoment bij Paleis Huis ten Bosch vertelde koningin Máxima (49) aan Story dat ze haar moeder Maria del Carmen, die na een paar maanden bij haar dochter te hebben gelogeerd weer in Argentinië verblijft, enorm mist. Ook mist ze haar één jaar jongere broer Martín, die in Argentinië al een tijdje duimen zit te draaien.

Lockdown

In het plaatsje Villa La Angostura runt hij Tinto Bistro, een normaliter goedlopend restaurant. De afgelopen maanden bleven de gaspitten in de keuken echter uit, vanwege de lockdown die in Argentinië van kracht is. De Argentijnse ambassade in Den Haag bevestigt aan Story dat de horecagelegenheden in Argentinië voorlopig gesloten blijven. Ook in- en uitreizen is al maanden zeer lastig, waardoor Máxima haar broer, met wie ze heel hecht is, al lange tijd niet heeft gezien. Het feit dat Martíns restaurant vanwege de coronacrisis zijn deuren dicht moet houden, betekent ook dat hij voorlopig niet kan optreden. Martín treedt namelijk ook geregeld op met zijn band Papasbravas tijdens feestavonden in zijn restaurant en op andere podia in de omgeving van zijn woonplaats Villa La Angostura. En het mag gezegd: hij is een begenadigd zanger. Op social media is een filmpje te zien waarin hij het nummer Wild Horses van The Rolling Stones live zingt.

Familiehereniging

Zodra Máxima de gelegenheid heeft, zal zij ongetwijfeld haar broer opzoeken. Ze zal dan verblijven op haar eigen landgoed in de omgeving van Villa La Angostura. Op het landgoed Muelle de Piedra heeft de koningin een villa op haar eigen naam staan, aan de oevers van het meer Nahuel Huapi.

Article continues after the ad

Beeld: BrunoPress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.