Het jubileumfeest van koningin Elizabeth zorgde ervoor dat prins Harry en Meghan Markle voor het eerst, sinds zij in 2020 een stap terug deden als senior leden van de koninklijke familie en naar de Verenigde Staten verhuisden, weer samen in het Verenigd Koninkrijk aanwezig waren. De hertog en hertogin van Sussex woonde de Queen's Service of Thanksgiving bij in St Paul's Cathedral. De vele camera's zorgde ervoor dat het paar goed in de gaten gehouden werd.  

Iets wat een feestje voor zowel het publiek als liplezers was. 

Liplezer

Zo laat The Sun weten gesproken te hebben met een liplezer die nu onthult dat Meghan haar man Harry geruststelde tijdens het evenement. De liplezer ontcijferde namelijk de woorden: 'Ja, komt goed.' Iets wat de hertogin tegen haar echtgenoot zou hebben gezegd. 

Andere gesprekken

Niet alleen Meghan en Harry werden in de gaten gehouden, ook bij de rest van de Britse royals konden gesprekken ontcijferd worden. Zo laat John Cassidy, expert op het gebied van liplezen, aan The Sun weten dat hij tijdens het event Trooping the Colour op het balkon ook het een en ander heeft meegekregen. Terwijl de kleine prins Louis naar de vliegtuigen keek, zei hij: 'Woah, het zijn de Red Arrows!' Ook de Queen was enthousiast tijdens het evenement en zei trots: 'Dat is onze luchtmacht ... de Apaches. Kate Middleton wees haar kinderen echter op de decoratieve rook en zei: 'Zie de rook!'

Article continues after the ad
Bron: ELLE  | Beeld: Brunopress

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.