In hogere kringen is het geregeld onderwerp van gesprek: het gemak waarmee prinses Mabel (50) mannen het hoofd op hol brengt. Zeker nu de verwachting leeft dat de weduwe van prins Friso weer openstaat voor de liefde, wordt er massaal op Mabel gejaagd. Zal de schatrijke prinses vallen voor één van deze societykopstukken?

Prinses Mabel heeft er tegenwoordig in de allerhoogste kringen nog een titel bij: die van zeer begeerde vrijgezelle vrouw! Dat is niet al te verwonderlijk, want naast haar looks en intelligentie heeft Mabel natuurlijk nog veel meer te bieden. Bijvoorbeeld de geruststelling voor een potentiële partner dat het haar niet om andere zaken dan de liefde te doen is. Het is immers een understatement om te zeggen dat Mabel een dame is die haar eigen boontjes dopt. Sterker nog: zelfs in de hoogste kringen hoeft Mabel zich geenszins te schamen voor haar vermogen.

Article continues after the ad

Likkebaarden

Mabel is officieel beschikbaar voor een relatie. Dat heeft tot gevolg dat in welgestelde societykringen nogal wat mannen likkebaarden bij de gedachte de prinses voor zich te kunnen winnen! Zoveel werd ook al duidelijk bij het recent gehouden Amsterdam Diner, dat jaarlijks wordt georganiseerd ten bate van aidsbestrijding. Toen Mabel haar entree maakte op het galafeest, wist ze heel wat begerige mannenblikken op zich gericht. Alle aanwezigen die avond waren het over één ding roerend eens: Mabel heeft geen enkele moeite om de mannen om haar vinger te winden.

Bijzondere voorkeur

Feit is dat de prinses er een bijzondere voorkeur op nahoudt wat mannen betreft. Degenen die haar hart wisten te veroveren, waren immers allemaal mannen met macht en aanzien. Het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat Mabel nu met minder genoegen zal nemen. Als het gaat om het vinden van nieuw liefdesgeluk heeft Mabel overigens de zegen van haar schoonmoeder prinses Beatrix. Onze oud-vorstin heeft Mabel, ondanks een roerig verleden waar Beatrix normaliter hoofdschuddend van gruwt, hoog zitten. Niet voor niets is ze geregeld in het Londense Hammersmith te vinden om Mabel en haar kleinkinderen Luana en Zaria te zien, die daar nog altijd in hun aan de Theems gelegen stadsvilla wonen. Binnen internationale society-kringen doet een aantal namen de ronde van partners die geschikt zouden zijn voor haar. 

Dit artikel komt uit Story. Editie 24 ligt nu in de winkel of lees verder via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP