Toen hertogin Kate in 2011 'ja' zei tegen prins William en het leventje dat daarbij komt kijken deed ze dat in een prachtige couture jurk van modehuis Alexander McQueen. Nooit kreeg de hertogin, die zich doorgaans erg conservatief en zelfs een tikkeltje saai kleedt, zoveel complimenten. Er is bovendien goed nieuws als je de jurk óók prachtig vond. Hij hangt nu namelijk bij H&M in de schappen.

Natuurlijk gaat het hier om een replica en niet om de daadwerkelijke jurk die tonnen kostte. Kosten noch moeite werden gespaard om Kate zo goed mogelijk voor de dag te laten verschijnen. Maar de rest van de wereld kan er nu even mooi uitzien.

Kate's trouwjurk bij H&M

Online is te zien dat de prachtige jurk met kanten bovenkant 149 pond kost, wat omgerekend zo'n 170 euro is. Het is echter zo'n hit dat de jurk in kwestie online niet meer te bemachtigen is en straks waarschijnlijk voor minstens het dubbele op een dergelijke site als Marktplaats staat.

Wie weet brengt de Zweedse modeketen de jurk ook naar Nederland, zodat je toch een stukje van Kate kunt hebben. Mocht je toch een kijkje willen nemen: de jurk zie je hier

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

Donderdagochtend heeft er zich een drama afgespeeld in Oss. Een bakfiets met kinderen is aangereden door een trein. Vier kinderen zijn hierbij om het leven gekomen.

Tijdens een bezoek aan Drachten heeft Maxima gereageerd op het drama. Ze betuigt medeleven aan de slachtoffers en nabestaanden van het ongeluk. “Onze gedachten gaan uit naar alle families die hun kinderen hebben verloren door een verschrikkelijk ongeluk in Oss”, aldus de koningin. Ze voegt eraan toe dat zij en koning Willem-Alexander enorm meeleven. “We hebben geen woorden.”

Ook Rutte heeft gereageerd: 'Diep geraakt door het ontzettend verdrietige nieuws uit Oss waar vier jonge kinderen om het leven zijn gekomen bij een afschuwelijk ongeluk. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte toe met dit zware verlies' schrijft hij op Twitter.

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: LINDAnieuws.nl | Beeld: ANP

Meghan Markle heeft haar passie voor eten en koken ingezet voor het goede doel. Samen met het goede doel Hubb Community Kitchen maakt ze een kookboek waarmee geld wordt opgehaald voor de slachtoffers van de brand in de Grenfell Tower in Londen vorig jaar. 

Het boek Together: Our Community Kitchen is gemaakt in samenwerking met het goede doel Hubb Community Kitchen. Meghan is al sinds begin het van dit jaar verbonden aan dit goede doel. Ze kwam erachter dat de keuken maar twee dagen per week open was, omdat er niet genoeg geld was om deze dagelijks draaiende te houden. 

Liefde

Veel overlevenden van de brand in Londen vorig jaar, wonen nog in hotels waar geen gelegenheid is om te koken. Daarvoor werd de ‘Hubb Community Kitchen’ opgericht. ‘Hubb’ betekent ‘liefde’ in het Arabisch en is een plaats waar de slachtoffers samen en voor elkaar koken. In het kookboek komen vijftig recepten te staan, waaronder drie van Meghan zelf. Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe boek, zal Meghan samen met een paar vrouwen van het goede doel een paar recepten uit het boek bereiden in Kensington Palace. Het boek is vanaf 28 september te verkrijgen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Vogue | Beeld: Getty images